#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - a day or two ago, the story i must tell...


     Ak by ste čakali nejaké veľké nákupy... Rada by som. Ale nemôžem ukazovať to, čo som kúpila mojej rodine a priateľom pod stromček. Veľa z nich sleduje môj blog... Však len malé drobnôstky, alebo ako ma Eri vzala do IKEY! Konečne som ochutnala mäsové guličky a Erika si kúpila kúsok krásnej čiernobielej LÁTKY, ktorú sme potom vyfarbovali ako malé deti omaľovavanku s textilnými fixami, ktoré tam kúpite za 49 kč! Určite nimi niečo spravím a niekomu to podarujem. Tiež tie výstuže do topánok beriem ako súčasť Vianoc, pretože to sťahovanie hore-dole republikami zapríčiňuje zaplenie môjho kufra na 110%, čo znamená obeta niektorých vecí v krásnom rovnom stave... Možno to niektorí poznáte tiež. Inak, stoja iba 19kč a vidím to na ešte jeden takýto pár! A ak sa pýtate, či s tými kuchynskými utierkami z TIGRA budem utierať linku, tak to rozhodne nie. Tí, ktorí ma už poznáte, tak vám je jasné, že nejaké to DIY ich neminie!


ENGLISH : If you had expected some big shopping... I would like to. But I can not show you what I bought for my family and friends for Christmas. A lot of them read my blog... But some triffels, or as Eri took me to IKEA! I finally ate those meat balls and Erika bought a piece of beautiful black and white textile MATERIAL and when we got back home, we colored it as a little kids color the coloring books with the textile markers, which you can buy there for 1.75 eur! I will certainly create something with it and I will gift someone. I also take those shoe-braces as a part of Christmas because when you move up and down by the countries, it causes the filling of my suitcase for 110%, what means the sacrifice of some stuff in beautiful straight form... Maybe some of you know what I am talking about now. Otherwise, is costs just 0,69 euros and I see the buying of another pair! And if you ask if I will clean the sideboard with those kitchen towels from TIGER, no I certainly will not. Those, who knows me a little, know that I will create some DIY from it!


KITCHEN TOWELS - TIGER / POSTCARDS - LEVNÉ KNIHY / SHOE-BRACES - IKEA / MUG - IKEA / TEXTILE MARKERS - IKEA / CHRISTMAS NAPKINS - TIGER / COSMETIC BRUSH - SOME DRUGSTORE

CLOTH COVERS - IKEA / EARRINGS - DIY / PALETTE - JYSK / DIY COMPONENTS - SOME ART SHOP / TEDDY BEAR - IKEA

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

6 Comments

  1. Ty ubrousky se sobama jsou lovely <3

    Prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. že? :P. rozhodovala som sa ešte nad 2 sobmi v srdci, ale tieto vyhrali! ♥.

      Delete
  2. Ty ubrousky jsou roztomile :)

    ReplyDelete
  3. ty jo, hezké pírkové náušnice! :)

    ReplyDelete
  4. presne tie dve pohladnice mam doma :D Skoda, ze uz v BA zrusili jedinu pobocku Levnych knih :/

    ReplyDelete