#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - i'm avoiding every mistletoe until I know it's true love...


     Balím kufor. Posielam ho autobusom domov. Len tak, sám jediný, prvý krát bude cestovať bezo mňa... Neviem, či zvyknete cestovať domov na Vianoce, ale minulý rok boli vlaky naozaj plné a tak nejak som sa netrafila do správneho vagóna... Dlhá a trápna historka. A tak si to chcem tento rok spraviť o niečo jednoduchšie. Inak, včera som opäť bola v Prahe. Kúpila som dokopy asi 15 metrov látky... To ešte len bude "sranda". Nešla som sama, tentoraz ma sprevádzala Janie a tak sme sa zastavili aj v nákupnom centre ARKÁDY PANKRÁC. Obchody plné ľudí, všetci šialene uponáhľaní, navôkol vianočná výzdoba... Ale mňa najviac nadchla možnosť vianočnej fotky, po ktorej moje srdce túžilo už... Dlho. Som dieťa zahľadené do vianočných amerických filmov, kde si všetci robia tie gýčové rodinné fotografie... No jednoducho, prvá fotka bola zdarma!


ENGLISH : I am packing my suitcase. I am going to send it home by bus. Just like that, one and only, it is going to travel alone for the first time... I do not know if you travel home for Christmas, but the trains were full last year and I somehow did not find the right wagon... Long and embrrassing story. So I want to make it easier this year. Otherwise, I was in Prague yesterday. I bought together about 15 meters of material... That will be really "fun". I did not go there alone, Janie accompanied me this time and we also went to ARKÁDY PANKRÁC shopping center. The stores full of people, everyone were insanely hasty, the Christmas decoracion was all around... But I was really enthusiastic about taking the Christmas photo after which my heart had wished for really... Really long time. I am a kid who watch a lot of American Christmas movies, where everyone takes those slushy family photographs... Simply said, the first photo was for free!


PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

8 Comments

  1. A je nádherná! :) Americké filmy a kýčovité fotky ti schvaluju :)

    ReplyDelete
  2. To je roztomoli :))))) Asi si tam s pritelem zajedeme :))))

    ReplyDelete
  3. haha, tá fotka je super :D :)

    ReplyDelete
  4. Ahoj Kejmy, prosím Ťa, kde kupuješ washi pásky? :) Vďaka! :) Pat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie sú to tak úplne washi pásky. washi pásky sú papierové, a toto je normálna páska s potiskom :).
      však nekupujem ich. sadu asi 6 pások som raz dostala od sesternice na nejaký ten sviatok. ďalšie mi dala ajka. vianočné mali minulý alebo predminulý rok v kauflande... a, hm, inak videla som niečo v papiernictve aj v galantérií (galantéria spojená s kreatívnym obchodom v liberci vo forum :)).
      takže asi som veľmi neporadila :D. ešte som to nevyužila ani raz... ale uvidíme, možno mi niečo napadne :D.

      Delete
  5. Pěkná fotka Kejmy, taky by se mi líbila jedna Vánoční :)

    ReplyDelete
  6. Jé to je super fotka! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Jéééj ta foto je skvelá ^^ .. tiež by som si dala takú fotku spraviť ak by som mala k dispozícií. :)

    ReplyDelete