we live and we learn to take one step at a time, there's no need to rush...


     Neviem ako vy, ale ja vás tak rada vidím! Teda, nemyslím to doslova, ale verím, že viete, ako to myslím... Možno prázdne slová, ktoré nevedia ako začať. Poviem vám, bola o večnosť! Je pravda, že to bolo niečo viac ako týždeň, ale prišlo mi to ako mesiac. "Najlepšie" na tom všetkom bolo, že mi skolaboval počítač, takže ho môj milovaný otecko preinštalovával celý víkend. Tiež som nechala mobil rodičom, aby poslali na reklamáciu... Tentoraz doslova očistný víkend strávený v pohodlí domova. Človek mal predsa len čas, a aj tak nespravil ani čiarku... Predo mnou je naozaj ťažký mesiac. Školské povinnosti sa už viac nedajú odkladať, tiež tu budem s mojou, už dlho spomínanou, #30 DAY OF CHRISTMAS výzvou. Na článkoch sa intenzívne pracuje. Niekoľko ich už je napísaných, začínam už o 4 dni... Och, je toho veľa, ale hlavne, že som späť. Človek si takto uvedomí, čo ho naozaj baví! Teraz viem, že určite nechcem skončiť s blogom a budem vám tu písať bezduché slová ako teraz aj naďalej, až kým nenastane koniec sveta, nepríde ďalšia vojna... Filozofické témy dvoch ľudí, keď jeden z nich jednoducho nemôže zaspať okolo druhej nadránom.

     PS. : Určite nezabudnite na zabudnutú GIVEAWAY o krásny náhrdelník od DRESS V!


ENGLISH : I do not know about you, but it is really glad to see you again! Well, I do not mean it literally, but I hope you know how I meant it... Maybe those are just empty words which does not know how to start. I have to say, it was like an eternity! It is true that it last a little longer than a week, but I felt like it was a month. The "best" thing on the whole situation was that my computer collapsed, so my lovely daddy were reinstaling it for the whole weekend. I also left my mobile at home, my parents will sent it to the claim... This time literally - the cleansing weekend at home. I had some free time and I have not done anything anyway... I have a really hard month in front of me. I can not delay the school responsibilities anymore, I also will be here with my #30 DAY OF CHRISTMAS challenge which I mentioned you before. I intensively work on the articles. I have already written a few of them, I am starting in 4 days... Oh, it is enough for me, but the most important thing is that I am back. You just realize by this way, what you really like to do! Now I know that I do not want to end the blog and I will write you spiritless words as now till the end of the world, till the war begins... The filosofical topics between two people, when one of them just can not fall asleep about two at the morning.

    PS. : Certainly do not forget the forgotten GIVEAWAY with beautiful necklace from DRESS V!


 PYJAMA PANTS - TU / HAIRSPRAY - BALEA / MINI MARSHMALLOWS - TIGER / SWEATER - GEORGE / ORGANZA ROLL - KAUFLAND
/ DIY COMPONENTS - SECONDHAND / EIFFEL TOWER PENDANTS - FROM PARIS / HEART BRACELET - DIY / PERMANENT MARKER - SHARPIE 

 CARDIGAN - ATMOSPHERE / NECKLACE - DRESS V / UNDERWEAR - GATE / BRUSHES - RODINKA / DIY COMPONENTS - HABERDASHERY, STATIONERY

CHOCOLATE ADVENT CALENDAR - KAUFLAND / TOP - ATMOSPHERE / SWEATER - ATMOSPHERE / EARRINGS - DRESS V / HAIR-REPAIR SPRAY - PANTENE / CHRISTMAS RIBBON - RODINKA

MAGAZINES - TOP FASHION, BURDA / HANDBAG - TIDEBUY / NECKLACE - TIDEBUY / ARGAN OILS - JOANNA / WATCH - EBAY
/ NECKLACE - DRESS V / SKIRT - MARAJKA / EARRINGS - TIDEBUY / PERFUME SAMPLE - MEXX / LIPBALM - MAYBELLINE / NAIL POLISH - CATRICE

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Super koláže :) Btw. už mám na blogu článek o tvém balíčku :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    ReplyDelete
  2. Chci taky takovou víkendovou očistu bez techniky..ale nemůžu HO k tomu donutit =(

    Jsem zvědavý na těch #30days =)

    Tak měj skvělý víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    ReplyDelete
    Replies
    1. poviem ti, život blogéra je naozaj "krutý" :D. človek musí byť stále v obraze a keďže je to "hobby" na plný úväzok a vyžaduje technické vymoženosti, ľudia sa s tým proste musia zmieriť... ale chápem, tiež mi to vravia ľudia v mojom okolí :).
      a poprave, na to #30DOChristmas som sama zvedavá, takže verím, že sa bude páčiť ♥.

      Delete
  3. Tak ten adventní kalendář je boží ! :D
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Krásné věci :) Kabelka, náhrdelník i náušnice se mi moc líbí
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  5. *pohodlí :) inak super veci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vďak, idem hneď opraviť ;). a ďakujem ♥.

      Delete
  6. Delas super kolaze :) Krasny nahrelnik :)

    ReplyDelete
  7. Kalhotky pod svetříkem, tomu říkám rebelství! :D Plus ten náhrdelník hned vedle, super super super, ten je TOP. :)
    Jinak...kéžby mě někdo poslal někam do hor na chatu, celý dny bych koukala z okna, pila čaj, četla knížky, koukala do krbu a na nějaký civilizační blbosti bych úplně zapomněla. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Bezduché slová sú náhodou super! :) Osobne ma to baví viac ako blogy s milión tristo rovnakými bezduchými recenziami trebárs aj na zakysanku, len aby bola recenzia založené za účelom nahrabať sponzorov. Bavia ma blogy, ktoré sú osobité a vystihujú autora a to je aj tento prípad. Čítam ťa už dlho, sledovať som začala až teraz ale zase je to jeden z mála blogov, na ktoré som chodila bez toho, aby som vedela, či je niečo nové alebo nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A som zabudla! Tú pesničku som svojho času zbožňovala a dookola si ju púšťala a sa mi v tomto momente všetky spomienky vrátili :)

      Delete
    2. ďakujem, naozaj! takéto slová mi dodávajú nádej a chuť robiť to, čo robím! :). takže ďakujem za to, že si a že ťa tu mám! ♥.
      a áno, tiež som sa k tej pesničke pred nedávnom nejak dostala na YT a presne, spomienky na tie časy boli späť :).

      Delete