#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - diy christmas mugs.


     Máte doma dosť hrnčekov a neviete, čo s nimi? U nás doma nájdete plnú poličku... Od výmyslu sveta! Ale každý má svoj príbeh, každý z nich má svoje čaro ako darček darovaný z lásky. Ak už neviete, čo podarovať niekomu ako Vianočný darček, podarujte hrnček. Je jednoduché nejaký kúpiť, ale krajšie je ozdobiť ho originálne, z lásky a tak, aby niečo znamenal. Na internete nájdete veľa úžasných hrnčekov ako niekoho obľúbené MOTTO, hrnček darovaný z LÁSKY, či plné milých a vtipných OBRÁZKOV. Stačí mať len dobrý nápad, a nakoniec to pekne ZABALIŤ, OZDOBIŤ, či NAPLNIŤ nejakými lahodnými dobrôtkami. A krásny vianočný darček je na svete!

     Inak, ten čajík je skvelý! Ocko kúpil krabičku hruškový čaju s čokoládov môjmu bratovi a ja som dostala zelený s príchuťou makróniek. Je to vianočná limitovaná edícia od LIPTON-u... Nenechajte si ujsť ich dokonalú vianočnú chuť!


ENGLISH : Do you have enough of mugs at home and you do not know what to do with them? You can find the full shelf at my home. But each of them has its own story, each of them has its own charm as the present gifted from love. If you really do not know what to give to someone for Chrismtas, give a mug. It is easy to buy some, but more beautiful is to originally decorate it, decorate it with love and to mean someting. You can find a lot of amazing mugs on the internet, for example someone's favorite QUOTE, the mug gifted from LOVE, or mugs full of lovely and funny PICTURES. Just have a good idea and finally WRAP it nicely, DECORATE it playfully or FILL it with some delicious goodies. And you have amazing Christmas gift for someone!

     Otherwise, that tea is great! My daddy bought a little box of per tea with the chocolate to my brother and I got the green one with the taste of macarons. It is the limited edition from LIPTON... Do not miss their perfect Christmas taste!


PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

10 Comments

  1. No ten čaj musím mať, ešte som ho nevidela! tie perá su super, len škoda že mám doma už asi 100 hrnčekov a k tomu všetko farebné :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. určite odporúčam! a makrónkovi tak isto!!! možno ešte viac, ale ja som milovník zeleného čaju, takže :D. tiež mi rodičia budú posielať balík, tak som im kázala, aby mi kúpili aspoň ďalšie dva balíky!!! :P.

      Delete
  2. Vyzerá to chutne ♥ Takéto hrnčeky milujem ♥

    ReplyDelete
  3. Hrnčeky som na Vianoce už raz darovala, je to super nápad :)

    ReplyDelete
  4. Hrnecky vypadaji krasne ♡ A zeleny caj s prichuti makronek? Po tom se musim podivat!

    ReplyDelete
  5. Óóó, to chcem! Práve si mi vnúkla nápady na skvelé darčeky pre pár mojich čajopičov (pozerám, že zaujímavý novotvar som v tejto chvíli vytvorila)! Len taká otázka: to sú fixky priamo na to určené alebo nie? A kde si zohnala Sharpie? Ja ich hľadám už od jari a zatiaľ som sa ne nikde nenatrafila :) Ale fakt ďakovala za vnuknutie!

    Domka Domková

    ReplyDelete
    Replies
    1. že? je to úžasný darček pre milovníka čaju, alebo všeobecne, hrnček sa zíde vždy! :).
      no a popravde ani nie :D. Sharpie som videla na nete, že ľudia tým kreslia po hrnčekoch. túto bronzovú konkrétne mám z papiernictva obyčajného a keďže je na nej napísané, že je permanent, tak som si myslela, že bude držať, no nedrží. ani po tom, čo som to upiekla. Sharpie, s ktorými všetci kreslia sa dajú kúpiť na nete, však je to drahé. tá strieborná je určená na sklo. kúpila som ju pred 2 rokmi, písala som ňou na poháre na stužkovej. tvrdili mi, že je to fixka na sklo, ale tiež vtedy veľmi nedržala, však po upečení drží viac, ako tá bronzová :). je so Ševtu...
      inak, obyčajný centropen by mal na hrnčeku držať, pečením by to malo pritvrdnúť. alebo môžeš skúsiť nejaké farby na sklo, tie držia určite. alebo ak nájdeš fixku na porcelán, čo existuje, ale v kamennom obchode som sa s ňou ešte nestretla, tak daj vedieť, rada by som jednu zohnala!!! ♥.

      Delete
    2. Určite dám vedieť :) Cez týždeň sa chystám obehnúť brnenské papiernictvá a výtvarné potreby tak snáď kdesi čosi nájdem :) A keď nie, tak ma už len net zachráni :D Snáď :)

      Delete
  6. Tie hrnčeky sú úplne super, taktiež sa pokúsim nejaké vyrobiť a už teraz som zvedavá na výsledok. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  7. veľmi pekný a kreatívny nápad :) určite využijem ! :)

    ReplyDelete