#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - christmas inspirational pictures.


     Pomaly ale iste sa dostávam do vianočnej nálady... Teda, prepadla som jej už dávno, ale ľudia okolo mi stále vravia, že Vianoce sú ešte dosť ďaleko. Ale človek sa nenazdá a je to tu! Teším sa, behám internetom a nechávam sa inšpirovať krásnymi vianočnými obrázkami. Práce mám až-až, takže keď si potrebujem oddýchnuť, usporiadať myšlienky a prestať myslieť na to, že nestíham, tak sa zahĺbim do spleti vianočnej nádhery na WE♥IT! A čo vy? Stále tomu odolávate, alebo tiež ste sa tiež ponorili do Vianočnej slasti?
     PS. : GIVEAWAY!

ENGLISH : Slowly but surely I am getting into the Christmas mood... Well, I have given in it a long time ago, but people around me still say me that Christmas is still far enough. But it will be here before you know! I am enthusiastic about it, I search the internet and I get inpired by beautiful Christmas pictures. I have a lot of work to do, so when I need some rest, organize my thoughts and stop thinking about that I do not have enough time to finish my work, I delve to the tangle of Christmas mood on WE♥IT! And What about you? You still resist or you also plunged into the Christmas delight?
     PS. : GIVEAWAY!


PHOTOS BY : INTERNET.

You Might Also Like

16 Comments

  1. Ja som tomu prepadla už začiatkom novembra :) Vianoce milujem a tiež mi ľudia hovoria že do Vianoc ostáva ešte veľa času, lenže mne sa páči práve ten čas pred nimi. Keď sa teším na vianoce, hľadám obrázky ( tie tvoje sú dokonalé ) balím darčeky a vyrábam pohľadnice :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne! presne ten čas, keď sa na to človek chystá, keď to začína. je to ten najkrajší pocit. lebo keď prídu Vianoce, 3 dni a je po všetkom. potom taká nostalgia, ale len čas predtým je magický ♥.

      Delete
  2. Nádherné obrázky a já jim propadám taky vždy brzy, už začátkem listopadu jsem poslouchala vánoční písně :) a myslím si to stejné, že to vždy ták uteče..

    ReplyDelete
  3. Už v tom jedu tak na 70% =D. A každý den se modlím, ať na Vánoce a chvíli před nimi sněží a je bílo..

    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja v tom idem už na 100%, už mi spolubývajúca v pondelok dovolila pustiť vianočnú 3-hodinovku piesní, že už je 24., už si môžem začať spievať a púšťať pesničky oficiálne a nahlas :D. inak áno, varím v sneh na Vianoce!!! teda, dúfam v neho... <3.

      Delete
  4. Jé, ty jsou tak hezký :))))

    ReplyDelete
  5. Tak to ti závidím, pretože ja som ešte Vianociam neprepadla. :D Možno, že keď sa vyberiem na medovinku na naše Prešovské trhy, tak im možno aj prepadnem. A držím prsty, aby si úspešne zvládla svoje povinnosti a dúfam, že sa čím skôr vidíme. :)

    Vladies

    ReplyDelete
  6. To jsou tak krásný obrázky, já hrozně miluju soby, nh! A jsem na tom stejně a we♥it je úplný ráj takové inspirace! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  7. to jsou krásný fotky, uplně se těším na Vánoce♥

    ReplyDelete
  8. Vianociam som sa zatiaľ úspešne vyhýbala, ak nerátam vianočné reklamy, ktoré sú tento rok ale také zlé, že ich radšej vypínam :) Ale dneska som si všimla už vyzdobené mesto a vonku začína prituhovať a keď som tieto obrázky zbadala, začínam sa aj celkom tešiť :)
    Domka Domková

    ReplyDelete
  9. Krásne fotografie ♥ Ten jeleň na konci ♥

    ReplyDelete
  10. ja som maniak na vianočné svetielka, už ich mám nachystané asi 2 týždne, no tiež mi nebolo dovolené ich zatiaľ zapojiť :-D ale v pondelok, keďže je už toho prvého...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vianočné svetielka mám celý rok :D... ale áno, rozumiem. moji rodičia mi nedovoľujú staviať stromček skôr ako 3 dni pred Vianocami a aj to sa im zdá skoro... :D.

      Delete
  11. Ja mam tiez ultimatum od snubenca, ze vianocna vyzdoba sa moze zacat robit az od prveho. Takze netrpezlivo cakam :D Tie medovniky na fotkach vyzeraju tak uzasne, ze mam chut hned sa pustit do pecenia :D

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete