DIY

do we light up our hearts just to watch them burn? diy necklace #6.


     Domov sladký domov... Už dávno som sa domov netešila tak ako teraz. Asi som potrebovala utiecť od povinností. Cítiť sa v bezpečí. Milovaná... Asi ešte nie som pripravená vyrásť. Aj keď som dostatočne veľká a "dospelá" na to, aby som sa o seba dokázala postarať sama. Nikdy som však nepochopila hranicu 18 rokov, ako vek určujúci dospelosť... Nič na veci nemení fakt, že som šťastná. Šťastná, aj keď sa mi nedarí. Aj keď som zaseknutá vo vlastných predstavách kreatívneho zmýšľania môjho ja... Aj keď je vonku počasie, ktoré ľudia pokladajú za škaredé. Je pravda, že je zima, ktorú som naozaj nečakala a môj kufor neobsahuje potrebné vybavenie svetrov. Však je čas, ktorý ma robí šťastnou. Mojim najobľúbenejším obdobím je jeseň. Obzvlášť jej koniec, prechod na zimu. Keď môj pohľad smeruje von z okna na... Do neznáma. Pri srdci ma hreje pocit niečoho neopísateľného. Pocit niečoho nového. Pocit pokoja, vášne, šťastia. Ten predvianočný čas. Pre mňa Vianoce nie sú o darčekoch a komercii. Pre mňa je to čas lásky. Radosť z chvíle, z chladných večerov, v rukách horúca čokoláda, v pozadí obľúbená pieseň, ten zasnený pohľad z okna do neznáma...

     Opäť nejaké to DIY. Ďalší náhrdelník do mojej zbierky. Zbierky bižutérie. Rozmýšľala som nad kúpou takéhoto kúsku, ale tak som prišla na to, ako ho vyrobiť. Tak prečo neušetriť pár desiatok eúr a mať z neho ešte väčšiu radosť ako kúsok z vlastných rúk!

     PS. : GIVEAWAY!


ENGLISH : Home sweet home... It is a long time when I last looked forward to go home as now. Maybe I need to run away from my obligations. To feel save. Loved... Maybe I am not prepared to grow up. Although I am big enough and "adult" to be able to take care of myself. I have never understood the limit of 18 years as the age of determining the adulthood... Nothing changes the fact that I am happy. Happy, although I am out of my luck. Although I am jammed in my own ideas of creative thinking by myself... Although the weather outside is the weather which people consider as awful. It if true that it is cold which I had not expected and my suitcase does not contain the needed equipment of sweaters. But it is the time which makes me happy. My favorite season of the year is autumn. Especially the end of it, the pass to the winter. When my looking makes towards out of the window at... Into the unknown. The feeling of something indescribable heats my heart up. The feeling of something new. The feeling of peace, passion, happiness. That powerfull time before Christmas. Christmas is not about presents and commerce for me. It is the time of love. The joy of the moment, of the cold evenings, the hot chocolate in my hands, my favorite song in the background, that dreamy looking out of the window to the unknown...

     Here is some DIY again. Another necklace to my collection. The collection of my jewelry. I had though about buying such a piece of jewelry but then I realized that I can make one. Then why do not save a little money and have a bigger pleasure of it as a piece made by yourself!

          PS. : GIVEAWAY!


 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Vypadá to parádně :) a přitom dost jednoduché :))

    ReplyDelete
  2. Ten se ti moc moc povedl :)))))

    ReplyDelete
  3. Mně se tenhle náhrdelník nikdy moc nelíbil, ale s těmi matně bílými kuličkami to vypadá úplně jinak, líbí se mi :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  4. Náhrdelník je super, ale hlavně nádherný článek. Miluju podzim asi tak stejně jako ty a nepopsala bych to líp. Co může být lepšího, než se procházet v podzimním počasí? Dokonce i ta zima se mi líbí, jen proto, že je podzim :)

    Young, wild and free

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! ale stále si myslím, že som svoje pocity neopísala dostatočne výstižne, pretože to, čo cítim v tomto období je jednoducho neopísateľné. možno som divná, ale každým rokom je to moje obľúbené obdobie :).
      a súhlasím! je krásne prechádzať sa v takomto počasí, aj keď človeku odmŕza zadok! :D.

      Delete
  5. Je naozaj veľmi pekný! :)

    Vladies

    ReplyDelete
  6. Ten vypadá krásně! :) jednoduchý, ale boží ! ♥

    ReplyDelete
  7. Zbožnujem tvoje DIY príspevky Kejmy! Aj ja chcem mať toľko kreativity v sebe ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. naozaj ďakujem!!! ale musím povedať, že dosť často sa nechávam inšpirovať... všetkým okolo mňa - ľudia, internet, škola, časopisy... :).
      tiež to občas príde samo, keď sa pozriem na veci, ktoré mám doma po ruke. otvorím kufrík s DIY zbierkou a príde to jednoducho len tak a je hotovo ♥.

      Delete
  8. velmi pekne urobeny nahrdelnik, len skoda, ze ja doma nemam potrebne veci, ani drotik, ani nic :D

    ReplyDelete
  9. Najkrajší DIY náhrdelník aký som doteraz videla ♥

    ReplyDelete
  10. Krásny článok a aj náhrdelní aj keď podobný štýl nie je nič pre mňa :D

    ReplyDelete
  11. krásny náhrdelník :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. Tak dneska jdu koupit drátek a jde se dělat tvoje DIY :)! Už se moc těším, hehe.
    A musím říct, že já jsem nikdy podzim a zimu neměla ráda, pro mě to bylo jen období otravné zimy a smogu a rýmy, ale teď jim přicházím na chuť, hlavně podzimu. A strašně si užívám ty zasněné pohledy přes naši řeku, pohledu do mlh a pití čaje...A nejhorší je, že už dokonce cítím tu vánoční náladu :D! Všude okolo...

    ReplyDelete