DIY

your smile could light up new york city after dark... double diy remake #9 and #10.


     Opäť som si našla čas na tvorbu. Síce, nemám ho veľa, ale niečo sa našlo. Ale ak chcem splniť svoj letný "TO DO LIST", tak by som sa mala zavrieť doma, bez počítača, vypnúť si telefón a tvoriť. Na vlastnú vnútornú obranu, aby bola moja biedna duša na pokoji, vám poviem, že môj priečok s fotkami na ploche je plný DIY kúskov, ktoré si nechávam, tak povediac, na horšie časy. Moja "uhorková sezóna" nebýva cez leto, ale na začiatku školy, keď sa človek musí venovať všetkému možnému, aby sa opäť aklimatizoval. Tiež konečne vyšlo slnko na to, aby som jedno pekné poobedie strávila fotením outfitov. Vidím to na nedeľnú chvíľku poézie... Presnejšie povedané, presviedčanie môjho najlepšieho tatka na svete, aby mal so mnou trochu viac ako poriadnu dávku strpenia. Ale to sa ešte uvidí. Momentálne "behám" internetom a zháňam si nové VANS-ky, pretože na tých mojich čiernych mi pomaly, ale iste začnú vyliezať malíčky. Rozmýšľam nad bielymi, len sa bojím, že sa rýchlo zašpinia...

     Po poslednom upratovaní som vyhodila asi 5 tašiek harabúrd a odniesla na charitu asi 4 tašky oblečenia. Ostali mi asi 2 veľké tašky na predaj, takže postupne budem pridávať nafotené fotky na FACEBOOK. Čo sa týka mojej IZBY, robím malinké dekoratívne úpravy. Po kým odídem späť na internát, chcem vymeniť TAPETU na stene pri posteli a pohrať sa s dekoráciou. Určite sa nezabudnem pochváliť celkovým výsledkom, no kým si všetko sama vyrobím a zoženiem, tak finálnu podobu vidím tak o pol roka...


ENGLISH : I found a free time for my creation again. Well, I do not have enough of it but something has been found. But if I want to fulfill my whole summer "TO DO LIST", I should close myself into the room, without my computer, turn off my phone and create. In my own defence for my poor soul to be in peace, I have to say that my photo-folder on my screen is full of DIY pictures which I leave to a worse days. My "silly season" is not during the summer, but at the beginning of the school when I have to do every other things for being acclimatized again. Also finally the sun went out and because of that I should go shooting some outfits at one pretty afternoon. I see it on Sunday's moment of poetry... Exactly said, the persuasion of my best daddy on the word for having more than a quiet of patience. But it will be seen. Now I am searching by the internet and I am looking for a new VANS shoes because my pinkies will start to "climb" from my old black ones. I am thinking about white one, but I am little afraind about that they will get dirty so fast. 

     I chucked out about 5 bags of junks and I gave away about 4 bags of old clothes to charity after the last cleaning of my room. I just saved about 2 bags of the pieces for sale, so you can look forward to them when I find a free time to take some photos of the stuff and I will share it on my FACEBOOK fanpage. In terms of my ROOM, I am trying to do a little decorative editing. I want to replace my old WALLPAPER next to my bed and I also want to "play" with the decoration until I get back to the hall of residence. I will certainly show off with the final result, but until I make everything on my own and I will find every stuff I need, I see the final form about half a year...



 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

18 Comments

  1. nádhera :)

    http://jijinka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. černá elegance. :3 krásné. :)

    stejně tak písnička. (máme stejný vkus) ^^

    ReplyDelete
  3. Jeee, to je teda hodne elegantni :))))

    ReplyDelete
  4. Ten foťák je krásnej a celý to dohromady vypadá suprově :))

    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. tá loď bola krajšia predtým

    ReplyDelete
    Replies
    1. tá loď bola krásna v úplne pôvodnom stave (ako transparentná fľaša), ale moji rodičia milujú svoju dcéru tak veľmi, že jej pred asi 9 rokmi dovolili vziať tak krásnu fľašu na výtvarnú (zušku) a učiť sa na nej maľovať farbami na sklo. však malé nemotorné decko, ktoré nikdy pred tým nemaľovalo farbami na sklo to teda poriadne zbabralo a vyzeralo to strašne. mne sa to "moje dielo" naozaj nepáčilo, farba bola všade roztečená... ale bolo mi ľúto vyhodiť tak zaujímavý predmet, tak som si ho upravila tak, ako sa to páčilo mne. v tomto článku šlo skôr o to, ako si dokáže človek upraviť staré, či bežne úžitkové veci na niečo pekné a znovu použiteľné.
      že sa to iným nepáči mi naozaj nevadí, nebudú to mať doma oni ale ja. veď nie nadarmo sa vraví "sto ľudí, sto chutí" :).

      Delete
  6. Krásne fotky! :) Vyzerá to super! :)
    Fashion Passion by Erika

    ReplyDelete
  7. krásne to vyzerá ....skvelý nápad :) No tiež mám toho oveľa viacv pláne ako toho robím,ale je to stále lepšie ako mať v pláne málo a nerobiť nič :D :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. Aj keď čiernu nemusím, chytilo ma to za srdce! Tá loď je krásna aj v čiernom a aj vo farebnom prevedení. Verím, že aj pôvodne vyzerala dobre. :-) Šikulka Kejmy. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  9. super to je, mám teraz chuť všetko nastriekať :D

    ReplyDelete
  10. Vypadá to tak krásně, jednoduše a kombinace barev černá-bílá-světle růžová je vážně pohádková. :) Růže jsou ale umělé, co?

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. tieto konkrétne áno. ide o to, že by sa mi o živé nemal kto starať, keďže cez rok som v Liberci na internáte (kolejích). inak nie som fanúšik umelých kvetov, ale chce človek rozžiariť priestor a musí myslieť ekonomicky, tak som jednu malú kytičku kúpil.a keď ma omrzí, spravím z nej niečo iné :P.

      Delete
  11. krásny nápad, ja mám doma tiež veľa haraburd , tiež by trebalo spraviť veľké upratovanie, ale vždy keď sa do toho pustím tak veľa vecí nechám pre istotu určite sa zídu ešte :D ...

    ReplyDelete
  12. Nádhera! věřím, že budeš mít nádherný pokoj:)
    Ráda bych tě jinak pozvala na svůj nový blog, který bude hlavně o cvičení a zdravé stravě:))
    fitnessholicc.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. super nápady!! :)))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  14. to je pěknýý ♥

    www.pigavo.blogspot.cz

    ReplyDelete
  15. dobrý nápad, ja by som to sice nastriekala bielou farbou, lebo na nej dost ilietavam, ale i v ciernej kombinacii to je super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chcela som. chcela som všetko nastriekať bielou, ale tú, ktorú som kúpila, tak tá nekryje dobre. a tak využívam čiernu :D.

      Delete