DIY

your lipstick stain is a work of art... diy bracelet #10.


     To počasie ma ubíja. Nejde ani tak o to, že je škaredo či zima, také počasie mám veľmi rada. Som skôr za menšie teplo, keď sa človek nepotí ako prasa. Ubíja ma jeho premenlivosť. Keď svieti slnko a o hodinu je tma, dážď a s tým odchádza aj moja nechuť ísť niečo nafotiť. Entuziazmus rýchlo odíde, zrazu výjde slnko a smeje sa mi rovno do tváre. Tiež sa vám musím priznať s tým, že toto je prvé leto v mojom biednom a nudnom živote, kedy som sa ani raz nevidela s akýmkoľvek kúpaliskom, či dokonca opaľovaním. Lepšie povedané, vyzerám ako keby som sa nevidela ani so slnkom. Som 100% neopálená, nemám ani rozdiel, pásik od jemného pohladenia slnkom od trička na rukách. Je to bieda, súhlasím...

   Na druhej strane mi robíte radosť vy! Na FACEBOOK-u vás je bez troch ľudí skoro 600! A ako je u mňa zvykom, mám chuť toho 600. človeka odmeniť malým prekvapením. Ak sa tak stane, poprosím toho šťastlivca, aby sa mi ozval či už do správy alebo na mail. Budem čakať! Inak, dnes je tu také malé DIY. Mohli ste si za posledné obdobie všimnúť, že som začala byť závislá na náramkoch. Jeden z mnohých, ktoré mám pre vás prichystané, je dnes tu. Veď vziať pár korálok, retiazku a komponenty, aby to všetko dávalo zmysel, je to najmenej, čo môžte niekomu darovať z lásky!
     PS. : GIVEAWAY!


ENGLISH : This weather kills me. It is not about that it is ugly and cold, I really like such weather. I like a little lower temperature, when you do not sweat like a pig. But the weather variability kills me. When the sun is shining and by the hour it gets dark, the rain starts to fall and my reluctance to take some photos leaves with it. My enthusiasm literally passed away, suddenly the sun comes out the clouds and it smiles right into my face. I also have to own you up that this is the first summer in my poor and boring life when I have not seen any of swimming pools even once, or the tanning. Better said, I look like I have not met even the sun this summer. I am 100% unsunned, I do not have the difference, the strip of the light tanning from the t-shirt on my arms... It is a big misery, I agree...

     On the other side, you make me so happy! Without three people, there are almost 600 of you on my FACEBOOK fanpage! And as it is in my habit, I want to "reward" that 600th guy with a little surprise. If it happens, I would like to ask that lucky one to write me an email or the message. I will wait for that! Otherwise, today I have here for you a small DIY article. You could notice that I started to be dependent on bracelets in the last period of my life. Here is one of many I have prepared for you. The least you can give somone from your heart is to just take a few beads, a little chain and the components to makes it all make sense!
          PS. : GIVEAWAY!


BRACELETS - DIY, CROPP TOWN / WATCHES - CROPP TOWN

 
PHOTOS BY : KEJMY, JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

16 Comments

  1. Náramky vypadají moc hezky, mám ráda jak veliké výrazné šperky, tak i tyhle malé, decentní a rafinované :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  2. Jé, vypadají super :) Jsi moc šikovná!

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Je úplne krásny :3 :) Inak podarilo sa mi dať presne ten 600-tý lajk ;) Takže gratulujem k 600 fanúšikom :)
    *sponkabob*

    ReplyDelete
    Replies
    1. o, wow! vidím a ďakujem za to! poprosím ťa, aby si mi napísala adresu na mail :).

      Delete
  4. Krásne náramky. Inšpirovala si ma. Len tak ďalej. :)

    ReplyDelete
  5. Ten song milujem <3
    A s tým počasím je to horšie ako v Anglicku, a to už je čo povedať!

    ReplyDelete
  6. ohledně počasí souhlasím, já se letos opalovala asi jen třikrát a to bydlím v rodinném domku se zahradou, bída..
    a náramky jsou úžasný, v kombinaci s těma hodinkama to je prostě- aaach!:)

    ReplyDelete
  7. pacia sa mi minimalistické drobné šperky :) tie čo máš na ruke sú fakt vydarené :)

    ReplyDelete
  8. krásne. si šikovná

    PLS FOLLOW ME:
    http://luxurylip.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. to je krásný! takový jemný a to se mi moc líbí!

    ReplyDelete
  10. Ten Aloha máš z Croop Townu? Musím tam zajít, protože je krásny. Jinak, i ten s korálkama je nádhernej, jsi moc šikovná (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno áno, aj hodinky. neviem, či ešte veci budú mať, pretože som to kúpila v zľavách, ale skúsiť treba :).
      a ďakujem veľmi pekne!!!

      Delete
  11. Nádherné! :) Si šikuľka! :)

    http://www.31shadesofaubergine.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Wow, ty náramky jsou boží! :)

    ReplyDelete