good girls are bad girls that haven't been caught... tidebuy #backtoschool outfits.


     Posledný augustový deň, ešte k tomu nedeľa. Neviem, ako u vás, ale v Prešove je, že vraj, teplo a svieti slniečko. V Prahe bolo ráno celkom príjemne. No v Liberci je zima, všade mokro a na oblohe šedé rúcho mrakov. Na Slovensku síce až v utorok, nám vysokoškolákom až o 2-3-4 týždne, no niektorým sa škola začína už zajtra. Neviem, ako vy, ale ja som sa na prvé školské dni vždy veľmi tešila. A, pravdaže, som vždy dlho uvažovala, čo si v tento "významný" deň oblečiem. Je pravda, že jeho vážnosť sa stratila s úpadkom dôležitého učiteľského postu. Ale je to určite aspoň príležitosť kúpiť si nové šaty! Či dokonca celý outfit... Mám tu dnes pre vás malú inšpiráciu nie len ako sa obliecť v štýle BACK TO SCHOOL, ale aj ako si kúpiť celý /opäť/ v len jednom obchode! V internetovom obchodíku TIDEBUY nájdete širokú ponuku naozaj neodolateľných kúskov, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku!
     PS. : GIVEAWAY!

ENGLISH : The last August day, even the Sunday. I do not know what kind of weather is in your country, but my parents said that the sun is shinning in Prešov. The weather in Prague was pretty nice at the morning. But here is so cold in Liberec, the roads are wet and the sky is the grey robe of clouds. The school starts on Tuesday in Slovakia, about 2-3-4 week the school begins to college students, but to someone of you the school is starting tomorrow. I do not know what about you, but I used to look forward to those first shool days. And, of course, I was always though a long time what I should wear on this "significant" day. It is true that its seriousness got lost with the decline of important teaching position. But it is certainly at least the opportunity to buy a new dress! Or even the whole outfit... Today I have here for you a little inspiration just not for dress up in BACK TO SCHOOL style, but also how to buy a whole outfit /again/ in one store! You can find a really wide range of irresistable pieces of clothes in TIDEBUY eshop, which can not be missed in your closet!
     PS. : GIVEAWAY!


 
PICTURES BY : TIDEBUY & KEJMY.

You Might Also Like

13 Comments

  1. Všetky outfity sú nádherné no mne sa najviac páči ten druhý! :)) A poviem ti v Prešove svietilo slnko len ráno, potom začalo pršať a teraz je vonku zima :/

    ReplyDelete
  2. 5SOS, srdcovka. Dneska je poslouchám celý den, protože je tu příšerné počasí a něčím si ten den musím zlepšit, že? :) krom čtení, of course. :D
    Poslední outfit je libový. Takový High School v americe, prostě aaawww. :3 Krásné koláže! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. pôvodne som sem chcela dať pieseň od Fifth Harmony, ktorú som počúvala cestou, však nenašla som ju v dobrej kvalite na SoundCloud. túto som našla len náhodou a hneď som si ju zamilovala! takže áno, tiež ju počúvam celý deň :D.
      a ďakujem!!! ♥.

      Delete
  3. s malymi obmenami by som si obliekla druhy :) pekne :)

    ReplyDelete
  4. Super outfity, nejvíc se mi líbí první a druhý :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Super výběr :) Já mám ještě do začátku školy 3 týdny, takže můžu popřemýšlet co na sebe (pokud do té doby nezačne sněžit :D)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
    Replies
    1. zápis mám o dva týždne, školu o 4, takže tiež mám ešte času a času premýšľať nad outfitmi :P.
      a áno, presne tak, nikdy nevieš, čo z toho počasia nakoniec bude! :D.

      Delete
  6. Pekne outfity, mne sa najviac paci ten treti :) chybaju mi skolske casy, skoda ze to tak rychlo ubehlo. Tiez som sa vzdy tesila na prve dni po prazdninach :)

    www.blondava-potvora.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. To je moc moc hezky :)))) My jsme meli prvy skolni den dneska a mela jsem na sebe neco podonyho ako je kolaz cislo 2, protoze je ne moc hezke pocasi :////

    ReplyDelete
  8. Skvělé outfity :) Nevím, jestli se mi líbí víc 2. nebo 3.
    http://veru-life.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Vypadá to suprově! :3

    ReplyDelete
  10. nejvíce se mi líbí první:D so cute boty:))

    ReplyDelete
  11. Mně se od každého líbí něco :). Z 1. bych si rozhodně vybrala šortky,jsou nádherné! Z 2. bych zvolila černou košili,líbí se mi ta jednoduchost. A ve 3. mě zaujala červená šála. Myslím,že na podzim/zimu úplně ideální :)

    ReplyDelete