i love the way she plays it cool... i think that she is beautiful!


     Človek občas sníva o tom, aby sa sa stal súčasťou príbehu, do ktorého sa tak horlivo začítal. Aby stránky knihy neboli len bielymi listami s bezduchými čiernymi písmenami latinskej abecedy usporiadane podľa istého algoritmu. Aby vkročil medzi riadky a vkĺzol do deja... Alebo naopak, aby sa príbeh stal realitou a kniha bola len magickou bránou - keď ju otvoríš, otvoríš portál medzi svetom fantázie a prinesieš ju do bežného stereotypu planéty Zem. Stačí otočiť stranou a... Prenikavá vôňa bylín sa rozlieha izbou. Jemní dotyk kvetín ma hladí po tvári. Intenzívna aróma bergamonu mi otvorí oči a ja zistím, že sedím na posteli. V rukách držím šálku lahodného zeleného čaju, ktorý mamka dostala ako vianočný darček. Ja, ako "poslušná" dcéra, som ho našla medzi inými takýmito "zabudnutými" haraburdami. A ako vášnivý labužník dobrého zeleného čaju som ho jednoducho nemohla nechať napospas osudu. Jeho výrazná citrusová chuť tropického bergamotu s prídavkom svetlice a nevädzi, zasiahla moje srdce a prinútila ma biednych 5 trojuholníkových sáčkov šetriť na horšie časy, alebo na extra romantický letný večer pri západe slnka, ako vraví 'LOVE STORY' vo vnútri, ktorí si môžte prečítať na poslednej fotografii.


ENGLISH : Everyone sometimes dreams about being apart of the story, into which you eagerly started to read. To book pages were not just white pieces of paper with black sipritless letters of Latin alphabet organized by the definite algorithm. To step between the rows and nip into the tale... Or conversely, to the story would become a reality and the book would be just the magical gate - when you open it, you will open a portal between the world of fantasy and you will bring it to the ordinary stereotype of the planet Earth. Just turn the page and... The pervasive scent of herbs broadens by the room. Gentle touch of flowers strokes my face. Intense aroma of bergamon just open my eyes and I find out that I am sitting in my bed. I am holding a cup of delicious green tea in my hands, which my mom got as a Christmas present. I, as "good" daughter, found it in other "forgotten" stuff like this. And I just could not leave it at the mercy of the fate as passionate gourmet of a good green tea. Its strong citrus taste of tropical bergamot with the addition of safflower and cornflower, struck my heart and it forced me to conserve those miserable 5 little triangular packages to worse times, or to the special romantic summer evening with the sunset, as the 'LOVE STORY' into says which you can read on the last photograph.


 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

16 Comments

  1. krásne, ten obal by sa dal aj zarámovať :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja by som si ho iste zarámovala. :)

      Delete
    2. ja to nejdem vyhadzovať, to si nemyslite :D. ja sáčky od čajov zbieram a chystám sa ich nalepiť do veľkej spomienkovej knižky, takže aj ten tam určite skončí. a tú "knižôčku" určite ešte na niečo využijem, minimálne ako dekoráciu! :).

      Delete
    3. to je veľmi pekný a zaujímavý nápad, chválim :)

      Delete
  2. úplně text hladící po duši, čaj zní a vypadá neskutečně chutně a ty sůši ˇˇ

    ReplyDelete
  3. Ten vypada fakt huste ::))))

    ReplyDelete
  4. Wau, krásne si to napísala a fotky k tomu sú ešte lepšie :) Stotožňujem sa s tým pocitom pri čítaní knihy a želaním aby bol ten príbeh vlastne mojim príbehom :)

    ReplyDelete
  5. Snad aj chutil tak krasne, ako vzyeral :)

    ReplyDelete
  6. kniha a čaj, to je mega kombinácia. <3 a tie fotky sú skvelé,tak strašne estetické až to nevládzem spracovať.:D

    ReplyDelete
  7. úžasné balenie, neskutočné:)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. máš úžasný blog a tie fotky :3 úplne super!

    http://www.lifesabi.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. Neskutečně krásné fotky!:-)

    ReplyDelete
  10. Och to vyzerá nádherne! :3

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. Máš krásný dar řeči, hrozně ti to závidím! Taky mám ráda zelené čaje a ten hrníček je nádherný!

    ReplyDelete