i hate to do this, you leave no choice... can't live without her.


     Najprv som vám chcela napísať o niečom. Neskôr mi napadlo niečo úplne iné. Tak som začala rozmýšľať opäť o inej veci. Moje myšlienky sa vrátili k predošlej, ale skončili u ďalšej, ktorá s tým nemala nič spoločné. Nakoniec som som si uvedomila, že rozmýšľam ani neviem nad čím a vzniklo z toho... Normálne by som povedala to slovo na "h", ale dneska slušne. Ale musím uznať, že manuálna práca ľuďom naozaj vyčistí myšlienky. Je pravda, že by som nevydržala robiť celý život to, čo robím. Takto si mladí človek aspoň uvedomí, aké dôležité štúdium v jeho živote je! Tiež som prišla na to, kde sa schovával môj kábel... Ten kábel, brána k okolitému svetu! Užila som si opäť víkend bez internetu. Mám rada tieto chvíle, ale nie vtedy, keď mi to naozaj nevyhovuje... Čo už. Ako som vám spomínala meninové nákupy... Inak, ďakujem veľmi, veľmi, ale veľmi pekne za priania! No a nákupy, aj dnes som si kúpila niečo pekné. Je to úžasný denníček za 49 kč z kamenného obchodu LEVNÉ KNIHY, ktorý má aj svoje webové stránky, kde nádheru nájdete! Určite o ňom spravím článok, lebo je nádherný! A to je na dnes asi všetko a nejaký ten random, ktorý tu už naozaj dávno nebol... Prežívam a nesmierne sa teším na stredu, pretože prídu za mnou rodičia a robíme si rodinný výlet domov.


ENGLISH : At first I wanted to write about something. Then I though about something completely different. After that I started to think about another thing again. My thoughts got back to the previous thing, but it ended at another one which it had nothing to do with. Finally I realize that I am thinking about -I really do not know- what and it ended at... Usually I will say the "sh*t" word, but I am a good one today. But I have to recognize that the manual work really clears people's minds. It is true that I will not withstand doing what I do for the rest of my life. This way young people realize how important the university study is in their lifes! I also found out where my cord was hiding the whole time... That cord, the gate to the surrounding world! I enjoyed the weekend without the internet. I like those moments, but not when it is really needed... What ever.  As I mentioned you my name-day shopping... Otherwise, really, really, but really thank you for your wishes! Well, and the shopping, I also bought myself something nice today. It is wonderful diary for about 1.80 euros from the store LEVNÉ KNIHY (cheap books), which has its own website where you can find IT. I will certainly write an article about it, because it is beautiful! And it would be everything for today and some random article which has not been here for a long time... I experience and I am really looking forward to Wednesday, because my parents will come for me and we are going to do a family trip home.


 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

13 Comments

  1. Krásne fotky a kresba ešte krajšia, uži si to s rodičmi! :-)

    ReplyDelete
  2. Tak jestli si ty fotky fotila, tak před tebou smekám:O Fotíš na film?:) Z toho jsou ty fotky nejkrásnější!:)

    http://purplepineap.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, fotky sú moja práca, ale zas som len amatér, takže nič výborné to nie je :D. ale ďakujem!!! :).
      a no, mám doma 10 foťákov na film, nie všetky fungujú, ale jeden používam. tieto dva som dostala teraz na meniny, budú v najbližšom 'new in' článku. rozmýšľam, že by som spojazdnila tú Praktinu a ešte Flexaret, čo mám doma a uvidíme, ale chcela by som fotiť na film :).

      Delete
  3. Ten diář/zápisníček je rozkošný, na stránkách navíc i za neuvěřitelnou cenu, no no no (:3). Taky se mi stává, že občas přemýšlím nad naprosto nesmysluplnými věcmi a později si říkám, jak jsem takhle mohla marnit čas, ale to k životu nejspíš patří, tak ať. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. je, je nádherný a mám z neho veľkú radosť! :).
      ale, ja nad takýmito vecami premýšľam stále, len občas si uvedomím, že sa to naozaj deje :D.

      Delete
  4. mňam jahody, a posledná fotka je úžasná:)

    ReplyDelete
  5. Ten denníček vyzerá úžasne, teším sa na článok o ňom. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  6. Moc hezke fotky :)))

    ReplyDelete
  7. Nádherný, nádherný fotky! Ty fotáky!! A deníček je moc pěknej :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  8. ty fotacky jsou nadhera <3
    a jinak jsem vubec netusila, ze levne knihy jsou i na netu, tu knizecku si nejspis poridim! ☺

    ReplyDelete
  9. superskvelé fotky ♥ !

    ReplyDelete