i could sing about how love is a losing battle. not hard, it's not hard...


     Prázdniny sa dávno začali a ja stále nemám ten pocit, že môžem ležať každý deň v posteli až kým... No jednoducho dlho! Asi to bude tým, že všetky veci mám stále na internáte v Liberci. Och, domov som tiahla plný kufor tak nepotrebných vecí... Ani diy nemôžem robiť, lebo všetky komponenty sú v jednej z milióna krabíc, do ktorých som zbalila celý svoj svet. Ak cítite zlosť v mojom texte, tak sa hnevám. Sama na seba, och, ako som to tam mohla nechať... Len tak, bez povšimnutia, napospas osudu. No nič, dnes trošku plný článok všetkého nového, čo som si za posledné obdobie kúpila, či mi prišlo poštou. Je toho veľa, ale že naozaj veľa! Mohli ste to vidieť na mojom INSTAGRAME. A to mám ešte pár vecí, ktoré vyžmýkali moju peňaženku za posledné dni. Väčšina je však k meninám, ktoré sa neodkladne blížia. Ale čo tam potom, napadlo mi spraviť nejaký ten tag, ale môj myšlienkový prúd nedošiel k záveru, že aký. Tak som si povedala, že nechám priestor vám. Budem rada, ak mi necháte pár otázok v komentároch. Môžte aj anonymne, nechávam vám voľnú ruku, pýtajte sa na hocijaké bludy, aké vám len napadnú. Čím viac crazy, tým lepšie! Ak bude otázok dosť a bude sa dať z čoho vyberať, článok sa vlastne napíše sám. Tak teším sa na to!


ENGLISH : The summer holidays have already started and I still do not have a feeling that I can lie in my bed everyday until... Well, really long! It is probably that I still have all my stuff on the hall of residence in Liberec. Oh, I pull the full suitcase with so unnecessary things... I can not make any diy because all the components are in one of million boxes in which I picked up whole my world. If you feel the anger in my text, well yes, I am angry. I am angry on myself, oh, how I could let there all the stuff... Just like that, unnoticed, mercy of the fate. Does not matter, today a little thick article of everything new what I bought by the last period, what I ordered. It is much, like really a lot! You could see it on my INSTAGRAM. And I also have some things which scrounged my wallet by last days. But almost everything is like presents to my nameday which is immediately comming. Whatever, I was thinking about some tag, but my current of thoughts has not reached to the any result of what kind. So I told myself that I will let it on your decision. I will be glad, if you leave some questions in the comments. You can ask anonymously, it is just on you, you can ask me any stupind things you want to know. The more crazy, the better! If there will be enough question to choose some, the article will write itselfs. So I am really looking forward to it!

SKIRT - VINTAGE / BELT - VINTAGE / SCARF - VINTAGE / SANDALS - ALTERO / HAT - GATE

UNDERWEAR - GATE / SOCKS - GATE / JEWELRY - H&M

SEWING KIT -  FROM MY BROTHER / BOOKS - GIFT FROM MY GRAMMAR SCHOOL RUSSIAN TEACHER / WALLET, NECKLACE & BRACELET - FRONTROWSHOP / MAKE-UP - DERMACOL / MASCARA - MAYBELLINE

 TOP - / PAJAMA PANTS - GATE / CONDITIONER - BALEA / ANTIPERSPIRANT - REXONA / TOOTHBRUSH - CURAPROX

MATERIAL FOR SEWING - IKEA ("GIFT" FROM ARCHITECTURE STUDENTS) & SECONDHAND / JOURNALS - BURDA WITH MARIE CLAIRE AS A PRESENT / MARKERS - KAUFLAND

 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

24 Comments

  1. skvelé! ;)

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. Pěkné věci, pár bych si jich ihned zabrala! :D

    ReplyDelete
  3. toho koňa som videla u viacerých blogeriek, je fakt zaujímavý :D

    ReplyDelete
  4. Ten slaměný klobou vypadá skvěle :)

    ReplyDelete
  5. jůů..krásné věci :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  6. Úžasné veci, hlavne klobúk a sandále sú prekrásne :-).
    The city of fashion

    ReplyDelete
  7. ako tak čítam komentáre, buď žiadna z dievčat nemá otázku alebo si vôbec neprečítali text, čo je dosť smutné :/
    ja by som mala pár otázok: či máš nejaký zlozvyk z detstva ? :) ktoré jedlo ti vôbec nechutí ? :) ako si predstavuješ svoju svadbu? a či vôbec nejakú chceš alebo nie :) a čo ťa upokojí keď si nahnevaná ? :)
    ten kôň je kabelka ? :D vyzerá to veľmi zaujimavo

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, nejaké tie otázočky, super super! :).
      a áno, ten kôň by mala byť kabelka, ale je tak malý, že je to skôr peňaženka, alebo len kôň so zipsom na chrbte :D.

      Delete
  8. Nerozumiem, prečo, keď ja idem do H&M, nikdy nemajú takúto bižu za 15 Kč :) Musíš mať na to šťastie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. poviem ti, že u nás som v H&M nevidela takéto ceny, keď sú akcie :D.

      Delete
  9. Krásný věci, ten koník! :) A ty sandálky skloboučkem jsou suprový :)
    Jů, těším se na článek s otázkami.
    Tak třeba: Co jsi chtěla dělat, když jsi byla malá? Co máš radši, kafe nebo čaj? Kam bys odjela, kdybys mohla kamkoli? Nejoblíbenější typ bot?
    :))
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  10. Jéé, super věci, taky jsem v H&M nakupovala bižu za 15 Kč! :D :) otázka do tvého článku: Co v Liberci studuješ a proč ses rozhodla odjet studovat do Česka (usuzuju, že pocházíš ze Slovenska)? :)

    ReplyDelete
  11. jéj aké krásne veci <3 takže pokladám otázku: Aké jazyky ovládaš? :)

    ReplyDelete
  12. Nádherné věci ;-) hlavně se mi líbí jak si to všechno nafotila :-)

    ReplyDelete
  13. Skvelé vecičky! Tú koníkovskú peňaženku som už párkrát videla, úžasná je :) Čo sa sťahovania z internátu týka, poznám to, ja som si postupne ťahala domov veci už skoro posledné dva mesiace :D
    Mimochodom, ďakujem za všetky komentáre u mňa na blogu, vážim si ich, si skvelá! :) Ehm... Otázka... ako vidím vieš po rusky, baví ťa ruština? Ja som ju mala rok a nenávidela som to :D

    ReplyDelete
  14. Krásné věci sis pořídila! A otázka (moc kreativní to nebude, ale co už :D) - Jaké roční období máš nejraději a proč.

    ReplyDelete
  15. 1. 3 top vysnívané krajiny, kam by si chcela raz ísť, 2. all inlusive hotel v prímorskej destinácii alebo backpacker, road trip?, 3.nejaký obľúbený maliar...?, 4. sneh, baranica a ruskí priatelia okolo teba alebo slamák na hlave a safari so slonmi v Afrike?, 5. ak by si si mohla vybrať 1 tanec, ktorý by si vedela strašne dobre tancovať, ktorý by to bol? ,6. nejaká obľúbená animovaná rozprávka..?:), 7. obľúbený seriál a film ? ( to pre moju inšpiráciu :D ), 8.obľúbený návrhár? ( keďže myslím študuješ dizajn, odev :) ) 9. ktorý jazyk sa tebe najviac páči? 10. ktoré obdobie z minulosti sa ti páči? ( z hľadiska hudby, módy napr...)
    Ospravedlňujem sa za toľko otázok, ale začalo ma to baviť a potom som to chcela ukončiť symbolickou 10 :D A mám pred sebou mapu sveta, preto moje otázky zo začiatku smerovali dosť k cestovaniu:D
    á a ešte 2 mi napadli, tak také bonusové : 1. : máš obľúbený šport, športovca? sleduješ nejaký v TV? lebo ja teraz napríklad závisláčim na TV kvôli Wimbledonu a to tenis ani neviem hrať :) , 2. : kedže blogueš, nejaké fajn blogy , ktoré by si chcela odporučiť?
    Ok, už fakt končím, teším sa na odpovede ;)
    A super slamák na prvej foto

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow, tak to mám čo robiť... hlavne mám z čoho vyberať! ďakujem!!! ♥.

      Delete
  16. Ten klobouček je skvělý :)

    ReplyDelete
  17. Klobouček a sandále jsou krásné:)
    http://purplepineap.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  18. Super veci. Milujem výpredaje v Hmku :))

    ReplyDelete
  19. Krásne vecičky!!! :)Ten klobúk je naozaj z Gate? :) Tak to sa tam frčím pozrieť..pozerala som tvoj blog a je super, len tak ďalej! :)
    http://klaudiaduranova.blogspot.com/

    ReplyDelete