don't you worry about, people hanging around, they ain't bringing us down...


     OpÀť mi neide internet... Teraz to vÅ¡ak nie je v mojom počítači, ale v tom, ÅŸe som si zabudla doma sieÅ¥ovÃœ kábel. Áno, som spÀť v Liberci. Å la som do práce... Je neskoro večer, ja sedím vo vestibule, snaşím sa chytaÅ¥ Å¡kolskÃœ vzdialenÃœ prístup a vyhnúť sa pohÄŸadu skupinke (asi) tureckÃœch muÅŸov chodiacich hore-dole po budove. Scary. Inak, dnes oslavujem meniny... Juhú, 10 hodinovka v práci, keď zaÅŸijete vÃœpredaje. Ako, ak ste niekedy stáli na novÃœ tovar o 8:55 ráno pred sekáčom len aby ste ulovili tie najlepÅ¡ie kúsky, tak podobne vyzerajú vÃœpredaje v NEXT-e! Aspoň som si odloÅŸila plátenú taÅ¡ku 'MY OTHER BAGS ARE DESIGNER', po ktorej som pokukovala uÅŸ na narodeniny, no nechala som to na Å¡Å¥astie v zÄŸavách a podarilo sa. Uchmatla som si poslednÃœ kúsok! TieÅŸ som vystihla zÄŸavy v RESERVED a H&M, kde kúpila ďalÅ¡ie kúsky z mÃŽjho posledného WISHLIST-u. Ale myslím, ÅŸe vás skÃŽr zaujíma kto je víťazom giveaway. Rozhodla som sa pre dvoch víťazov. Magická ruka RANDOM-u vybrala čísla 1 a 11, čo sú dominika.lukasova@centrum.czm.furmankova@gmail.com! Gratulujem. UÅŸ len malÃœ dodatok k dezertu - stačí dobrá CARTE D'OR kokosová zmrzlina, lyÅŸička MALIBU, dobré čerstvé ovocie podÄŸa chuti, trochu Å¡ÄŸahačky a nieco malé na ozdobu! Ako fakt mňamka!


ENGLISH : I am without the internet again... This time it is not in my computer, but in that I forgot my power cord at home. Yes, I am back in Liberec. I went to the work... It is late in the evening, I am sitting in the vestibule, I am trying to 'catch' the school remote access and avoid the looking of the group of (maybe) Turkish men walking up and down by the building. Scary. Otherwise, I am celebrating my name-day today... Hooray, 10 hours in work where you see the sales. Like, if you ever stayed the the line for the new stuff at 8:55 AM in front of the secondhand just because to snag the best pieces of clothes, so the sales look like that in NEXT! I hid the canvas bag 'MY OTHER BAGS ARE DESIGNER' at least, which I have planned to buy for my birthday, but I wanted to leave it to the luck in sales and it worked. I grabed the last piece! I also caught the sales in RESERVED and H&M, where I bought other stuff from my WISHLIST. But I thing that you are more interested in the winner of my giveaway. I decided to choose two winners. The magic hand of RANDOM chose the number 1 and 11, what are dominika.lukasova@centrum.cz and m.furmankova@gmail.com! Congratulations. Just the small supplement to the desert - just buy a good CARTE D'OR coconut ice cream, a spoon of MALIBU, good fresh fruit of your taste, a little cream and something small for decoration! It is so yummy!


 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

10 Comments

  1. oneskorene všettko najlepšie k meninám a víťazkám gratulujem :)

    ReplyDelete
  2. Gratulujem víťazkám a Tebe prajem všetko naj k meninám! :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  3. Baby gratulujem..
    PS: Kejmy, nedali by sa prosím dať vÀčšie písmená? Dosť ťaşko sa tieto malé mravčeky čítajú a nechce sa mi zakaşdÜm zvÀčšovať stránku v prehliadači. Vďaka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. určite! keď budem na notebooku, zvÀčším ho, aj tak rozmÜšlam nad menšou úpravov dizajnu :).

      Delete
  4. Gratulujem víťazkám a prajem všetko naj :)

    ReplyDelete
  5. Mňam ! Vyzerá to byť super !

    ReplyDelete
  6. všetko naj k meninám :) a ten pohár omnomnom :))

    ReplyDelete
  7. Ten vypada opravdu lahodne :))) Jinak dodatecne vsechno nej k neminam :)))))

    ReplyDelete
  8. Gratulujem babám a tebe síce oneskorene, ale o to vrúcnejšie všetko najlepšie! :-) :-*

    ReplyDelete