another chapter in the works, another victim of her words... 3rd anniversary!


     Tri roky. Tri nádherné roky. Roky vzrastu, šťastia, všetkého nového... Alebo tri roky mňa, mňa a zase len mňa. Záleží na tom, z akého uhlu pohľadu to beriete. Stále je to čas strávený tu. U mňa, v mojom malom vitruálnom príbytku. Neviem vám povedať, koľko času ste tu strávili vy, ale je to presne 1096 dní, kedy PRVÝ článok uzrel svetlo sveta. A to presne na stotinu sekundy! Vtedy by som neverila, že budem písať tieto riadky. Viem, posledný rok nebol najružovejší... A preto ďakujem tým, ktorí tu ostali aj napriek malým pádom. Každý sa raz potkne, ale to neznamená, že ak padne, nezdvihne sa a nekráča ďalej. Som nesmierne rada, že kráčate so mnou! Za ten "krátky" čas som stihla napísať presne 534 príspevkov, objavilo sa tu 7755 rôznorodých názorov v podobe komentárov, a nazbieralo sa vás tu 879 stálych čitateľov! Tieto čísla každým dňom rastú, ako aj zobrazenia adresy blogu pred mesiacom presiahli 200 000, čím som sa nejak pozabudla pochváliť... Ale čo tam po číslach, štatistiky aj tak nie sú mojou silnou stránkou. Za to som sa naučila veľa iných úžasných vecí, spoznala som množstvo skvelých ľudí a zažila nesmierne veľa zážitkov! Neprestala som pracovať na FACEBOOK-ovej stránke, po dlhých úvahách som si nakoniec založila INSTAGRAM a občas si dokonca spomeniem aj na svoj TWITTER a pridám tam nejaký blud...

     Myslím, že sa chcem hlavne poďakovať za príležitosť, ktorú mi každý deň dávate. Pracujem na sebe, blog je toho dôkazom. Bez vás by to naozaj nešlo a preto sa chcem poďakovať hlavne vám! Určite tiež priateľom, ktorí mi držia prsty. Rodine, ktorá presne nevie, čo robím, ale podporuje ma. Najlepšej kamarátke, ktorá pri mne stále stojí pri mne a bola, je a stále bude tohto súčasťou. Môjmu oteckovi, ktorí má najpevnejšie nervy na svete a robí všetko preto, aby som bola jeho šťastnou princezničkou... To zahŕňa všetko okolo 'IT' vecí, elektroniky a "chuti" fotiť moje "ladné" pózy. A určite ešte veľa ľuďom, ktorí veria v moje sny tak, ako ja verím v tie ich!

     Tiež nechcem zabudnú na to, že toto je stále len začiatok. Nemám víziu, no stále mám motiváciu a chuť tvoriť svoj svet, byť jeho súčasťou!
     Och, a ešte ak by ste mali záujem o upečenie tejto nesmierne dobrej kokosovej tortičky, recept nájdete TUTO! Bola naozaj úžasná, odporúčam!


ENGLISH: Three years. Three beautiful years. The years of increase, happiness, all new... Or three years of me, myself and I again. It depends from what point of view you take it. It is still the time we spent here. At my place, at my small virtual home. I can not tell you how much time you have spent here, but it is exactly 1096 days when the FIRST article saw the light of the world. And that is exactly for the hundredth of the second! I would not believe in that time that I will write these lines. I know, the last year was not perfect... And that is why I want to thank to those who have remained here even though my small falls. Everyone once stumbles, but it does not mean that when he falls, he does not stand up and walks further. I am so glad that you walk with me! I wrote exactly 534 articles by that "short" time, 7755 varied opinions in the form of the comments discovered here, and the number of you, my still followers, is 879! Those numbers grows every day, as the visual display of the web adress of my blog exceeded 200 000 last month, I just forgot to show off... But how cares about the numbers, the statistics are not my strong side. I learned many other amazing things, I met a lot of qreat people and I experienced a lot of experiences! I have not stopped work on my FACEBOOK fanpage, I finally created INSTAGRAM after a long considerations and I sometimes call to my mind with my TWITTER and I write there something stupid...

     I think that I mainly want to thank for the opportunity which you give me everyday. I work on myself, the blog proves that. It would not work without you and because of that I mainly want to thank to you! Certainly to my friends who has crossed fingers for me. To my family, who exactly does not know what I actually do, but they support me. My best friend, who is with me the whole time and she was, she is and she will be the part of it. To my lovely daddy, who has the strongest nerves on the world and he does everything for his little princess to be happy... That includes everything about computers, the electronics and the "taste" of shooting my "graceful" poses. And surely most of people who believes in my dreams as I believe in their!

     I also do not what to forget that this is just the beginning. I do not have the vision, but I still have the motivation and the taste to create my own world, be the part of it!
     Oh, and if you want to bake this really good coconut cake, you can find the recipe in Slovak language right HERE! It was awesome, I recommend!


 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

21 Comments

  1. Gratulujem :) máš super blog :)

    ReplyDelete
  2. Gratuluju, tři roky je užasná doba:))

    Sedíte u počítače a máte chuť číst blogy?


    http://purplepineap.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Krásne slová Kami, nech ti to takto ide aj najďalej! Si úžasná a ja ti tiež ako blogerka posielam jedno veľké ĎAKUJEM! Za všetko!!! ;) :) :-*

    ReplyDelete
  4. 3! 3 je už veľa! Nech tie čísla rastú! Lebo sme všetci hrdé okolie, ktoré stojí pri tebe no matter what
    Celebration is coming (až neúprosne):-* A.

    ReplyDelete
  5. Pááni, tři roky! Gratuluji! :-)

    ReplyDelete
  6. Blahopřeju moc! Já tě sice sleduju teprve tak půl roku, ale tvůj blog je jeden z mých nejoblíbenějších! :))
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  7. Jé tak to je krásný, blahopřeju! Jenom tak dál, máš moc krásný blog:))

    ReplyDelete
  8. Gratulujem, tvoj blog mam veeeľmi rada a ani som netušila, že ho máš už tak dlho :-)
    Ps:Nechceš nám trochu z tej torty poslať? :-D :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ako sa to vezme, ale áno, je to celkom dlhá doba :).
      a ďakujem, naozaj! :). inak, musím povedať, že sa zjedla celá! mrzí ma to :/ :D.

      Delete
  9. Gratulujem Kejmy :) Dúfam že sa pri podobnom článku stretneme o ďalší rok :) ♥
    Inak, vďaka za receptík, zajtra oslavujeme mamine narodeniny doma my :D

    ReplyDelete
  10. Gratuluji, ted jsi mi udělala neskutečnou chut na ten dort :D:)

    ReplyDelete
  11. Gratulujem ! :) len tak ďalej, veľa šťastia prajem s blogom :)

    ReplyDelete
  12. Gratulujem!:)veľmi krásne napísané je to také úprimné♥
    Pozývam ťa na moju Giveaway!
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/2014/07/first-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Waaau gratulujem!!! Tá torta vyzerá úžasne. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  14. gratuluju! taky jsem letos oslavila 3 roky :)

    ReplyDelete
  15. Gratulujem :33 mnaam slintám

    ReplyDelete
  16. Krásné, gratuluji :) A dortík? Mňam.. :)

    ReplyDelete
  17. Gratulujem, na blogu som dnes po prvý krát, ale musím priznať, že ma zaujal.
    Bianka

    ReplyDelete