DIY

all i wanna be... all I ever wanna be, is somebody to you - diy remake #6.


     Kúpila som si farbu v spreji. Zatiaľ len čiernu, pretože to som mala v pláne už dlho, ale tuho rozmýšľam aj nad inými odtieňmi dúhy. Teraz všetko, čo vidím, či vezmem do rúk, mám chuť prestriekať! A to doslova všetko... Nie, s farbou vlasov som spokojná, aj keď aj to mi napadlo... Dobre, tvárme sa, že nie som blázon. Späť k farbe. Ako prvé som to skúsila na kabelke. Pamätáte si ju? Je to TÁTO moja krasotinka, ktorú som kúpila v pôvodne bielej farbe v sekáči za pár centov. Boli na nej šmuhy a tak som chcela zaexperimentovať s farbou na textil... Pôvodne sa mi to páčilo, také umelecké. Ale nakoniec som ju nenosila a visela mi doma celý rok. Tak som si povedala, že si to najprv odnesie on - ak to nevýjde, tak si aspoň poviem, že som ju aj tak nenosila... Nakoniec je výsledok ešte lepší ako som očakávala!
     PS. : GIVEAWAY!


ENGLISH : I bought a spray paint. Just the black one for now, because I had this idea for a longer time, but I am thinking hard about other shades of rainbow now. I really have a taste to repaint everything I see or I take into my hands! And literally everything... No, I am satisfied with my hair color, although I was thinking about it, too... Ok, let's pretend that I am not a crazy person. Back to the color. I first tried it on my bag. Do you remember it? It is THIS beauty one, which I bought originally in white color in secondhand for a few cents. There where some smears on it and I wanted to experiment with the textile color... I initially liked it, it was such artistic. But I eventually did not wear it and it hung on the hanger for whole the year. So I told myself that it will be the first on my list - if it does not work, I will tell myself that I did not wear it anyway... Finally, the result is even more beter that I expected!
     PS. : GIVEAWAY!


 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

17 Comments

  1. Tá taška teraz nemá chybu :o

    ReplyDelete
  2. pohodičkaa vyzera dobre, tiež by sa mi niekedy zišla taka farba:))

    ReplyDelete
  3. Super nápad, taška vypadá skvěle!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Šikula si, môžeš dojsť aj ku mne a pár kabeliek vylepšiť :D

    ReplyDelete
  5. teraz to je lepsie..super :)

    ReplyDelete
  6. To je super :) :) všetky tvoje DIY príspevky sú fakt inšpiratívne a aj teraz rozmýšľam čo by som si mohla prefarbiť :)

    ReplyDelete
  7. No jo, vypada opravdu lepe nez predtim ::))))

    ReplyDelete
  8. Vůbec nejsi šílená, já jsem na tom úplně stejně. Už hrozně dlouho si chci nějakou barvu koupit a už mám celej seznam toho, co bych si přebarvila! :D
    Young, wild and free

    ReplyDelete
    Replies
    1. najbližšie diy (nie len jedno) bude asi len s tou farbou, pretože som sa fakt rozbehla... :D.

      Delete
  9. No teď vypadá naprostro luxusně ta kabelka !! :-) úžasný nápad ;-)

    ReplyDelete
  10. Super! Černá je prostě černá, tím nejde nikdy nic zkazit. Napiš pak, jestli se barva nešoupe nebo nechytá na oblečení =) (věřím, že ne)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie nie, nepúšťa a nezanecháva za sebou ani fľaky na oblečení. práve preto som kúpila takúto farbu, väčšinou sa ňou striekajú bicykle a také veci, ktoré potrebujú, aby na nich farba držala. takže som nadmieru spokojná! :).

      Delete
  11. Kejmy to vypadá úžasně! A je fakt, že se asi vyplatí do barvy zainvestovat a kouit kvalitní, ne jen dekorační sprej, Ten se mi zatím např. na bytových doplňcích neodsvědčil, moc nevydrží. Ale budu stříkat taky dál! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pustila som sa aj do bytových doplnkov, postupne to tu budete môcť vidieť! :).

      Delete