how could this been done by such a smiling sweetheart.


     Cítim sa všelijako... Momentálne mám naozaj ale naozaj veľký hlad! Inak som na konci svojich síl a nedokážem sa prinútiť učiť... Potrebujem aspoň týždenný reštart. Tiež mám pocit, že už naozaj potrebujem ísť domov. Cítim sa tak... Prázdno? Možno... No úsmev z tváre mi neodchádza. Vo štvrtok sme mali, už spomínanú, ďalšiu prehliadku v Textilane, ktorá nakoniec dopadla naozaj skvele! Ďalším plusom boli tí fakt sexy architekti, obzvlášť jeden z tých, čo to tam viedli. Ale pśt! Neprezraďte mu to, aj tak som len nešťastná kôpka hanblivosti, čo nedokáže nič iné, len sa usmievať ako blázon... Inak, dokončila som skúšku zo zimného semestra, ktorý mám konečne ukončený. Takže som vo štvrtok mala dvojnásobný dôvod na oslavu! Trošku som prehnala, to mierne pivné percento v mojej krvi mi tak nejak rozviazalo jazyk a "debatovala" som so sexy blonďákom, ktorý sa mi už neozval, aj keď "sľúbil". Nečakala som to, naozaj nie. Je to síce blonďák, čo je uňho veľké plus, no bola to len večerná chvíľka vzájomnej sympatie podporená pohármi piva a slnkom, ktoré nám pieklo na plešinky. Takže už len pár fotiek, ktoré sa k nám konečne dostali od architektov. Ak by ste chceli vidieť celú prehliadku, nájdete ju TUTO. Fotky fotil ROMAN DOBEŠ. Tiež posledné 2 fotky fotila spolužiačka so skla a šperku, Mariana Malíková s Jankiným foťákom a mojou SD kartou. Plus fotka a-lá najkrajšie baby, môj dizajn šiat a dokonale zachytený záber plánovaného záverečného tľapnutia si, uzatvára moje finálne nadšenie z tohto 'íventu'... Už sa teším na ďalšie spolupráce s týmito skvelými ľuďmi!


ENGLISH : I have a sundry feeling... At the moment I am really-really hungry! Otherwise, I am at the end of my strenght and I can not force myself to study more for other exams... I need at least one free week. I also have a feeling that I really need to go home. I feel so... Empty? Maybe... But the smile does not leave my face. On Thursday we had another fashion show in Textilana, which I mentioned you before and which managed very well at last! Another plus were those really sexy architect guys, especially one of them who leads the event. But pssst! Do not say it to him, and so I am just an unhappy little stack of shyness which can not do anything else as smile like crazy person... Otherwise, I finished my last exam from winter semester which I have already done. So I had double reason to celebrate on Thursday! I a little got off on, the moderate percentage of beer-alcohol in my blood somehow untied my tongue and I "was talking" with sexy blonde guy who "promised" that he will call, but he has not done it yet. I was not expected that he will, really not. He is the blond one what is his merit, but it was just evening moment of mutual sympathy supporded with few glasses of beer and sun which burns our heads. So I have just here for you a few photos, which we finally got from architects. If you want to see the whole fashion show, you can find it HERE. Photos are taken by ROMAN DOBEŠ. Also the last 2 pictures was shooted by my classmate from design of glass and jewelry - Marianna Malíková with Janka's camera and my SD Card. Plus the photo a-lá beautiful girls, my design of dress and perfectly captured photo of final planned clap is closing my final enthusiasm of this event... I am already looking forward to other cooperations with those amazing people!


 
ON THE PHOTOS : SOME PEOPLE, BÉ, JANIE, MARCELKA, KRISTÝNA, DOMINIKA, TERKA.
PHOTOS BY : ROMAN DOBEŠ, MARIANNA MALÍKOVÁ.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Už to sem píšu asi po třetí, ale ty šaty jsou prostě dokonalý. Muselo to být super. Snad si nějaký ten čas pro relax najdeš :)

    ReplyDelete
  2. tie dlhé šaty sa mi veľmi veľmi páčia <3

    ReplyDelete
  3. Představ si, jela jsem okolo autem a říkala jsem si, co se to tam asi děje.. :D Tak už to vím! :)

    ReplyDelete
  4. skvelé fotky! <3 škoda toho blonďáka :(

    ReplyDelete
  5. Proč já o takových akcích nic nevím, sakra? A to to mám kousek :-)

    ReplyDelete
  6. Ou, snad snad se brzo dostaneš domů a bude ti líp! :) Ty fotky z přehlídky jsou skvělý, nemůžu si pomoct ale ty tvoje šaty se mi z těch všechna si líbí vážně nejvíc! :) Nevím proč, je to zkrátka tak. Kašli na toho bloňďáka, taky mám s jedním podobnou zkušenost... asi jsou všichni stejní :( :D Škoda jen, že jsou tak... no ty víš co :D Architekti mimochodem odvedly dobrou práci, prostředí vypadá skvěle! :)

    Follow for follow? :)
    KLARA | klararecman.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. dnes som spravila skúšku, môžem ísť domov! teda, šla by som, aj keď by som ju nedala, ale je to oveľa lepší pocit! :).
      a ďakujem!!! veľmi! a čo sa týka blonďáka, ako som to napísala, neberiem to tragicky :D, čo tam po ňom, prídu ďalší, bola to len súčasť toho, čo som na prehliadke zažila :).

      Delete
  7. wow tá budova vypadá super.. :3 .O.o

    ReplyDelete
  8. tvoje šaty sú naozaj najlepšie ;)

    ReplyDelete
  9. Too bad he didn't call!! Sexy or not it's all his loss!! The fashion show seems amazing!! Thanks for the sweet comments on my blog!! I really loved them!! Your blog is amazing too!! I just started following you :) Keep in touch !
    Maria xox
    http://aresmar.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. zaujimava prehliadka. ten priestor je perfektny na fotenie :) na blogu mam farebny editorial, dufam, ze sa ti bude pacit :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    ReplyDelete