DIY

eyes bright, uptight, just girls... the winner & diy earrings #4.


     Dážď. Silný, a vietor. Včera večer, pohľad z okna - krása. Už mi chýbali len záblesky nebeských fotografov a bubny hromov. Nevadí, ale dočkala som sa. A doma. Áno, nezvládla som to, nasadla som na vlak a doviezla sa priamo do svojej mäkkej postele. Spolu so mnou kufor plný blbostí, ktoré mi v Liberci cez leto netreba... Taký ťažký teda ešte nikdy nebol! Dnes to bude diy a víťazka giveaway. Je ňou ANETT, slečna číslo 4 s emailom anetcernakova@azet.sk, dokazuje to aj môj verný priateľ RANDOM... Čo sa týka ďalších, na FACEBOOK-u už spomínaných súťaží, rozmýšľam nad jednou len pre bloggerov. Nie že by som chcela niekoho o niečo ukrátiť, ale súťaž o dizajn tu ešte nebola. Ak by bol záujem, jednu z nedokončených ukážok nájdete TUTO - krátka, pre 2 víťazov...

     Inak, mám chuť písať, tvoriť, fotiť... Pri zistení, že za posledné 2 mesiace človek dokázal pridať len po štyri články, lomené mesiac. No hanba mi. Preto sa tiež chcem opýtať, čo za článok, možno viac, by ste si priali? Myslím, niečo výnimočné, iné, čo tu ešte nebolo, alebo naopak, čo sa tu už dávno neukázalo. Ak máte prianie, sem s ním! Píšte a píšte teraz, nech je v komentároch z čoho vyberať!


ENGLISH : Rain. The strong one, and the wind. Yesterday evening, the view from the window - beauty. I just missed the flash of heavenly photographs and the drums of thunders. Does not matter, I waited for that and it came. And at home. Yes, I did not handle it, I took the first train and I went right back into my soft bed. With my suitcase full of stupid things which I will not need in Liberec during the summer... It has never been that heavy as it was now! Today just some diy and the winner of my giveaway. The winer is ANETT, the lady number 4 with the email anetcernakova@azet.sk, my faithful friend RANDOM proves that... For the orther giveaways which I have mentioned on my FACEBOOK, I am thinking about one just for bloggers. I really do not want to stint anyone, but I have never organized any competition for the blog design. If you would be interested, you can find one of unfinished sample HERE - the short one, for 2 winners...

     Otherwise, I have a taste to write, create, take some photos... With the observation that for the last 2 months I was able to write just four articles, per month. Well, shame on me. I also want to ask you because of it, what kind of article, maybe more articles, you want to see here? I mean something outstanding, different, something you have never see here, or conversely, you have seen here a long time ago. If you have some wish, write it down! Write and write it now, I want to choose something from all of the commets!


 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

13 Comments

  1. Jsou moc moc hezke ::)))

    ReplyDelete
  2. Tie náušnice sa ti podarili!! :) Veľmi pekne si opísala tú atmosféru, u nás tiež prší... Mne by sa páčili napríklad DIY posty, možno nejaký tag (?). Je to na tebe. :))

    ReplyDelete
  3. Veľmi pekné náušnice! :) Si šikovná.
    Ja by som privítala takéto DIY články, tie mám rada :) Poprípade nejaké recenzie alebo tak :)

    ReplyDelete
  4. aj ja chcem také pekné vyrábať ♥

    ReplyDelete
  5. Náušnice sú naozaj prekrásne a ešte raz ďakujem za výhru v giveaway, veľmi sa na ňu teším! :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  6. co se týče náušnic, jsou překrásné. co se týká článků, tak nevím, vždy si tu najdu něco pro sebe (:

    ReplyDelete
  7. Musis sama vediet o com chces pisat a kam smerovat. Vtedy su clanky najuprimnejsie najlepsie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno áno, to je pravda :).
      nevravím teraz, že neviem, o čom chcem písať, len sa pýtam, čo si čitatelia prajú vidieť, jeden-dva články na prianie, no nebránim sa tomu a musím povedať, že by ma aj potešila nejaká tá spätná reakcia :D, ale predstavu mám, takže stále to pôjde tak, ako doteraz :).

      Delete
  8. Krásné DIY :) já se nedávno vrhla na náramky :)

    měj se krásně!
    Angelika

    taste-of-the-style.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Krásne :3 sprav članok o nejakych trendoch na toto leto.. Alebo tvojich oblubenychbkuskoch oblečenu

    ReplyDelete
  10. Ty náušnice vypadají úžasně, nejsou ale hodně těžké?

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, musím povedať, že istá váha v nich je :D, ale ako dá sa to zvládnuť, záleží na človeku a jeho prahu bolesti. no nie je to kúsok na každodenné a celodenné nosenie :).

      Delete
  11. Jsi šikovná. Ty i prodáváš Tvé výrobky?

    ReplyDelete