DIY

don't dull the sparkle in your eyes... diy bracelet #8.


     Zažni svetlo, otvor oči. Nechaj vánok hladiť tvoju nahú pokožku a ver mi... Posledné články boli o zhone v mojom živote. Študenti architektúry usporiadali projekt, do ktorého chcú zapojiť aj katedru dizajnu, čo sme my, študenti návrhárstva. Takže ak má niekto chuť pozrieť si prehliadku a spolu s ním aj moje modely, príďte vo štvrtok 5. júna 2014 do budovy bývalej Textilany a zapojte sa do rozvoja kultúry v Liberci. Možno sa tam uvidíme... Treba tomu veriť! Inak túlam sa spleťou mojich myšlienok a nedokážem sa prinútiť sústrediť sa na ďalšie dôležité veci, ako sú zvyšné skúšky, ktoré ma ďalšie 2 týždne čakajú. No má to aj svoju výhodu, ak má človek robiť niečo podstatné, robí všetko pre to, aby sa tomu vyhol. Asi čakáte tú výhodou a tou je chuť tvoriť nejaké to diy, do ktorého som sa konečne pustila! Áno a dokonca som spravila aj pár vecí do najbližších giveaways, takže opäť sa máte na čo tešiť! Už mi len vŕta v hlave taká otázočka, bol by niekto ochotný kúpiť si niečo diy odo mňa? Opäť ma chytila myšlienka malého internetového obchodíku, no asi by som doň potrebovala trošku postrčiť... Tak čo vy na to?


ENGLISH : Turn on the lights, open your eyes. Let the breeze strokes your naked skin and trust me... Last three articles were about hurry in my life. Architecture students organized a project in which they want to engage also the faculty od design - us, students of fashion design. So if someone wants to see the fashion show with my jellyfish models, come on Thursday - June 5th, 2014 to former Textilana building and join to the development of culture in Liberec. Maybe we meet together... We have to believe in it! Otherwise, I roam in tangle of my thoughts and I can no bring myself to concentrate on other important things as remaining exams which I am going to "pass" next 2 weeks. It also has its advantage, if you need to do something significant, you do everything other todo not do that important thing you need. Maybe you wait for that advantage and it is the taste to create some diy which I finally started to create! Yes and I also made some stuff to some next giveaways, so you can look forward to it again! I have just a drilling with the question in my head, would someone be willing and buy something from my diy stuff? The idea od small e-shop caught me again, but well, I need a little nudge into my ego... So what do you thing?




 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

15 Comments

  1. krásny :3 je možné že by som si niečo od teba kúpila :3

    ReplyDelete
  2. nice bracelet! you are so creative

    ReplyDelete
  3. Nádherný! Ty kamínky jsou moc pěkné, jsou z ebay? Zkus prozatím prodávat na fler.cz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! a nie, kamienky mám z kamenného obchodíku v Liberci, myslím, že sa volá Galantéria Kristýna ♥.
      a rozmýšľala som aj nad tým, až na to, že fler.cz a shashe.sk si berú províziu z ceny, takže preto sú niektoré kúsky tam tak drahé... a ja nechcem dávať vysoké ceny, sama som si odtiaľ ešte nič nekúpila, lebo to stálo veľa. ale uvidíme, možno raz... :).

      Delete
  4. Nádherný :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Fakt ten je krásny! :-* A určite by si si mala ,,otvoriť,, internetový obchodík! ;)

    Vladies

    ReplyDelete
  6. páni, jsi šikula :). je to krásný! :)

    ReplyDelete
  7. Je krásny! <3 a internetový obchodík je super nápad! do toho! <3

    ReplyDelete
  8. WOW fall in love with this bangle - GREAT WORK!! <3

    Love, Aline
    http://www.fashionzauber.com/

    ReplyDelete
  9. obchodík ÁNO!!!už som sa ťa minule naň pýtala, takže ja som za!!! ;)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. super, som rada ♥. tak ja si k tomu cez leto sadnem, povymýšľam, popracujem a možno sa niečo otvorí :).

      Delete
  10. jednoznačne áno! vyrábaš úžasné kúsky :)

    ReplyDelete
  11. Looks wonderful ;)) Lovely bracelet!

    ReplyDelete