DIY

you’re throwing me off beat so i can’t breathe... diy necklace #5.


     Západ slnka.... Viem, že je to krásny pohľad, ale mne 'švici' rovno do 'xichtu'! Teda, práve zašlo za strom, ale ako ho tak pozorujem, zase vylezie a vypáli mi sietnicu. Ach. Áno, sedím na posteli, hľadím do monitoru a na mobilný displej zároveň. Čakám, kým mi zavolajú rodičia a kým mi odpíše 'mladý neznámy z baru', o ktorom som vám vravela prednedávnom. Áno, predsa len napísal, len Tatranskej FACEBOOK hádže správy od záhadných neznámych do "others" a tie ona naozaj nikdy nečíta... Až keď sa začne nudiť na prednáške zistí, ako to vlastne bolo... Takže 3 týždňové zmeškanie odčinila svojím úsmevom... Síce len na fotke, ale zabral! Tiež ju asi o chvíľu vyženie hlad od jej milovanej elektroniky, pretože celý deň nič nejedla... Nejak na to dnes jednoducho nebol čas. No v chladničke nič nemá, pretože večer cestuje domov, kde ju čaká kopec veľkonočného jedla, ktorého sa naozaj, ale naozaj nevie dočkať! A nepáči sa jej, že asi cestou domov dobehne to hnusné počasie z Liberca. Spomínala vám, že tu predvčerom snežilo?! TU je dôkaz, fotky mojich priateľov na FB - TU, TU, a ešte aj TU. Tiež sa včera dočítala o výlukách na trati... Verí v meškanie menej ako pol hodiny... Dokopy! No nič to, asi bude musieť vstať, nechať PIESEŇ hrať a pustiť sa do všetkého, čo ešte dnes chcela stihnúť pokým odíde... Majte krásny večer!


ENGLISH : The sunset... I know that it is a beautiful sight, but it shines directly into my eyes! Well, it just came round the tree, but as I am watching it, it will climb out again and it will burn out my retine. Ah. Yes, I am sitting on my bed, I am simultaneously staring at my monitor and on my mobile phone display. I am wainting while my parents call me and till a 'young man for pub' write me back, about who I told you recently. Yes, nevertheless, he wrote me, just Tatranská's FACEBOOK throws the messages from mysterious stranger to "others" and she really does not read them... Until she got bored at the lecture and she found out, how it really was... So she atoned 3 weeks default with her smile... Just on the photo, but it worked! Also the hunger will cast her out from her lovely electronics in a while, because she has eaten nothing all day... Shomehow there was not time for that. And she has almost nothing in the fridge, because she is going home tonight, where a heap of paschal food will wait for her on which she is really, really looking forwar to! And she does not like that she may catch up that filthy weather from Liberec. Has she mentioned you that it was snowing a day before yesterday?! HERE is the proof, photos from my friends on FB - HERE, HERE, and also HERE. Yesteday she also read about lockout on the track... She believe in delay less than half an hour... Together! What ever, she probably will have to get up, let the SONG be turned on and start to do everything she wants to do until she left... Have a wonderful evening!

PHOTOS BY : KEJMY & JANIE.

You Might Also Like

21 Comments

  1. Super náhrdelník i článek, jsi šikovná :)

    ReplyDelete
  2. Já ty tvoje DIY jednoduše zbožňuju. U nás taky sněžilo, přece jen si to aprílové počasí s námi zahrává. :-D

    ReplyDelete
  3. Veľmi pekný! ;) :-*

    Vladies

    ReplyDelete
  4. ten náhrdelník sa mi strašne páči ♥ a až teraz som si uvedomila aká som rada, že u nás nesneží :D

    ReplyDelete
  5. na toto by som nemala nervy. ale krásny je...O.o si šikovná.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ale, čo by nie... veď je to len pár šnúrok zapletených do vrkôčika, nič ťažké :). a ďakujem veľmi pekne! ♥.

      Delete
  6. Ten je nadhernej :))))

    ReplyDelete
  7. wow jsi strašně šikovná !

    ReplyDelete
  8. prekrásne!!! asi sa také niečo vyrobím aj ja :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  9. Vážně? To snad ne, tak to počasí je vážně aprílové!
    DIY necklase je vážně povedený, asi si ho taky vyrobím :3 ikdyž já nejsem tak šikovná :(

    Jednoznačný follow pro mě! xx
    Kdybys měla chuť a čas, můžeš navštívit můj blog abys věděla kdo že měl tu drzost si tě follownout ;D

    K L A R A | klararecman.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hej no, katastrofa s tým počasím, ani do školy som nešla... síce nie kvôli nemu, ale aspoň som sa mala na čo vyhovoriť :P. ale, nič ťažké, len treba chcieť!!! :).
      a ďakujem krásne! určite sa k tebe mrknem, pri takomto komente to určite nevynechám! :D ♥.

      Delete
    2. Juj, taková pocta pro mě :)))
      A nemáš zač, zamilovala jsem se do tvojeho blogu a tvého stylu :3 Pročetla co nejvíc článků se dalo :D

      Delete
  10. Pěkný náhrdelník! Udělám si stejný, jen vynechám perličky a zkusím barvy do šedé, černé :-)

    ReplyDelete
  11. Kejmyyy, nádhera! <3 Nechystáš sa svoje výtvory aj predávať? ;) Hlásim sa ako prvá prešovská zákazníčka (a áno, párkrát som ťa stretla a vždy ti to mega seklo, si proste ikona! ;)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ako som už pár krát písala, začala som a skoro rozbehla malý blog-obchodík s mojimi výrobkami, ale nejak... nemala som čas pridať tam viac ako 3 veci. mňa veľmi baví vecičky vyrábať, ale nemám čas to robiť vo väčšom ako sama pre seba :/. aj keď by som veľmi chcela!
      a oh-oh, oh-no :D. asi si začnem dávať pozor, ako vyzerám, pretože keď som doma, nosím len to, čo som doma nechala, zvyšok mám v Liberci... a nejak sa mi prestáva chcieť maľovať sa... ach jáj :D, ale nie, ĎAKUJEM! ak by si chcela, stačí zakričať moje meno /prezývku/ a začať mávať, aby som vedela, ktorou stranou sa pozerať :D ♥.

      Delete
  12. to je nádherné! Si strašne šikovná :)
    orsolyaambrusova.blogspot.sk

    ReplyDelete
  13. Wau, je skvelý! si strašne šikovná! ja na to väčšinou nemám nervy.. :)

    ReplyDelete
  14. Přeju, ať to s neznámým chlapcem z baru vyjde! :)
    A sníh už snad dá pokoj :)
    Náhrdelník je nádherný! Jsi šikovná!

    ReplyDelete
  15. Krásný náhrdelník, originální :-)

    ReplyDelete