i found myself alone just thinking if i showed up with a plane ticket...


     Som doma a ležím prejedená bryndzových halušiek vo svojej postielke, v ušiach mi hrá najnovšia pesnička od 5 SECONDS OF SUMMER a užívam si každú minútu tu strávenej. Prišla som včera skoro ráno. Cesta bola, no asi najhoršia za ten čas, ale prežila som to. Najviac z toho ma bolelo asi to kopnutie nohou zo spánku do mojej hlavy od malého dievčatka, čo spalo na sedadle vo vlaku vedľa mňa. Doma ma čakal Harper's Bazaar a malý milý balíček od SAMMY DRESS! Kabelku som si hneď zamilovala, no náhrdelník ma trošku sklamal. Naozaj som nečakala plast, nevadí, aj tak sa mi páči! Zajtra ideme na rodinný obed. Nič veľké, ale brat oslavoval 17. narodeniny a s ním moja najsamlepšia babka meniny. A tiež som konečne doma, takže malý rodinný obed v reštaurácií mi spraví radosť. Inak, naozaj vám ďakujem za veľmi milé komentáre k poslednému článku! Nočné písanie mi ide asi najlepšie, keď sa uložím do postele a rozmýšľam. Nad tým, čo bolo, čo bude, čo som cez deň zažila a čo si z toho odnesiem. Nebojte sa, to že som stretla krásneho chlapca, ktorý si so mnou vymenil pár veľmi žhavých pohľadov, a že ho už nikdy neuvidím, z toho si ťažkú hlavu nerobím! Aj tak by som teraz na nikoho nemala čas. Škola mi dáva dosť zabrať a začala som brigádovať v NEXT-e, takže mám konečne robotu a ešte k tomu v super obchode. Na dnes len ľahké čítanie a pár noviniek. Prepáčte, ale mám sa dobre, nemám potrebu sa hlboko nad niečim zamýšľať. Len ležať v posteli, pozrieť si poslednú vydanú časť z nového romantického sci-fi seriálu, čo som teraz začala pozerať - STAR-CROSSED, a užívať si chvíle. Majte pekný večer!
     PS. : GIVEAWAY!

ENGLISH : I am home and I am lying replate by sheep cheese dumplings in my lovely bed, the newest song from 5 SECONDS OF SUMMER is playing in my ears and I am enjoying evey minute I spend here. I came yesterday early morning. The way was, I thing the worst of all, but I "survived" it. Most of it probably hurts me that a little girl who slept next to me at the seat in the train kicked my head from her sleep. I found Harper's Bazaar and a nice little package from SAMMY DRESS on my table at home! I fall in love with the handbag, but I was a little disappointed with the necklace. Really, I have not expected placstic, it does not matter, anyway I like it! Tomorrow we are having a family lunch. Nothing special, but my brother celebrated his 17th birthday and my bestie grandma her nameday with him. And I am finally back home, so I will appreciate a little family lunch in the restaurant. Otherwise, thank you so much for your really nice comments at my last article! I thrive with my nighly writting, when I lie to m bed and I think. About what was, what will be, what I went through during the day and what I will take from it. Do not be worry, I am not desperate about that I met a handsome guy who exchanged some ardent looks and that I will never see him again! Nevertheless, I will not have any time for that. I have a lot of school works and I finally found a part-time job - I started to work in NEXT, so I have the job in amazing store. A few news and a light reading for today. I am so sorry, but I am feeling good, I do not have to deeply thinking about the things. Just lie in my bed, see the last issued episode from new science fiction romance series, which I started to watch - STAR-CROSSED, and enjoy the moment. Have a nice evening!
     PS. : GIVEAWAY!

TOP - GEORGE / NECKLACE - SAMMY DRESS / KNICKERS - H&M / MAGAZINE -HARPER'S BAZAAR / HANDBAG - SAMMY DRESS

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

16 Comments

  1. Svetrik z Georgeu? wow to je tu v anglicku :) musim sa pozriet :D

    ReplyDelete
  2. Tá kabelka a top sú dokonalé! ♥
    The city of fashion

    ReplyDelete
  3. Oslavu si užij, a na kluka nemsyli, je to zbytečné a je to naprd.D. Jinak ta brigáda v NEXTu by mě taky bavila, zrovna něco takového hledám...A kabelka vypadá skvěle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ale nemyslím :D, jáj, ako to mám inak povedať, len to bolo milé :).
      a ako práca v NEXT-e je super, ale môj prvý deň bol na vykladanie novej kolekcie, čo ma zmohlo teda naozaj, ale inak teším sa tam opäť :).

      Delete
  4. pesničkaa ♥ inak ten náhrdelník vyzerá super, by som nepovedala, že plastový :)

    ReplyDelete
  5. Prácu v nexte závidím, zbožňujem ten obchod :D a diky za tip na super kapelu, ešte som o nich nepočula ! :)
    CHOCOLATE kiss giveavay o kozmetiku GF FERRE ak máte záujem ;))

    ReplyDelete
  6. naozaj nevidno na náhrdelníku, že je plastový :-) a brigáda znie super, ja si tiež niečo budem musieť zohnať :-)

    Nat

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. chcem si takých jemných bielych z príjemného materiálu kúpiť oveľa viac! je fakt super a veľmi dobre sa nosí, takže ďakujem! :).

      Delete
  8. Noční psaní taky patří mezi jedno z mých nejoblíbenějších. To zachumelení do tepla nejspíš opravdu pomáhá. O:-) Kabelka vypadá suprově, ale ještě více mě zaujal ten náhrdelník. Opravdu skvělá kombinace. :))

    ReplyDelete
  9. Kabelka je nádherná :)

    ReplyDelete
  10. Ta kabelka je nádhernej a mám podobnej náhrdelník a taky je plastovej, většina taková je ;) závidím brigádu!! A rozhodně víc takových článků jako posledně, takový ti jdou, moc mě baví číst si tvůj blog :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete