DIY

you should know, when it gets too cold, you're not alone... diy earrings #3.


     Tie nemé tváre. Ich výraz naberá farbu. Nádych života, nádeje na lepší ďalší krok do neznáma. Krivky letmých úsmevov. Ten ľadový pohľad hlboko v očných buľvách. TOPÍ SA. Kvapky stekajúce perleťou ti padnú do dlane. Až to zistenie, vtedy naberá pravý význam. Význam toho, kto naozaj si a čo tu robíš. A cítiš... Cítiš úľavu, motýľa. Kukla praská a ty rozprestieraš krídla. Veríš, že vieš lietať. Vieš, pretože ty to dokážeš. Dokážeš, pretože máš sny, tie priehľadné schody do raja. Vidíš ich pred sebou a kráčaš. Kam? Tam. Tam, kde lupene kvetov zahaľujú tvoju nahú dušu. Ty len kráčaš ďalej. Vieš, že ďalej ťa čaká viac.

     Prepáčte za neaktivitu. Ako viete, bola som doma, ochorela som. Už som v Liberci, relatívne v pohode, a dnes bola som v práci... Peniažky treba, aj preto predávam časť svojho šatníka, ak by vás niečo zaujalo, nájdete ho TUTO. Postupne budem pridávať. Tiež som sa pokúsila o náušničky inšpirované Chanel, ktoré som videla u A PAIR & A SPARE, ale asi si najbližšie spravím nejaké tie z fima ako aj BECCA. A, určite čakáte na víťaza, ako môj kamarát RANDOM povedal, tým šťastlivcom je TESS ŠIMALJAKOVÁ! Gratulujem!


ENGLISH : Those dumb faces. Their expression gains the color. The breath of life, hope of better another step to unnkown. The curved lines of cursory smillings. That iced look deep in eyeballs. It MELTS. Pour-nacre drops fall into your palm. Until the finding, only then it gains the right meaning. The meaning of who you really are and what are you doing here. And you feel... You feel relief, the butterfly. The chysalis springs and you spread the wings. You believe that you can fly. You know because you can do it. You can do it, because you have your own dreams, those transparent stairs to the paradise. You see them in front of you and you walk. Where? There. There, where flower's leafs clothe your naked soul. You just walk further. You know that you expect more when you would walk further.

     I am so sorry for my inactivity. As you know I was home, I got sick. I am already back in Liberec, I am relatively fine, and I was at work today... I need some money, so I am also selling a piece of my closet, if you like something, you can find it HERE. I will gradually add some more clothes shortly. I also tried to make earrings inspired by Chanel, which I saw at A PAIR & A SPARE blog, but maybe I try to make one from fimo as BECCA. And you certainly wait for the winner of my last giveaway, as my friend RANDOM said, that lucky one is TESS ŠIMALJAKOVÁ! Congratulations!

ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

10 Comments

  1. Ďakujem moc moc moc! A tie náušničky sú krásne! <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie je zač, som rada, že môžem potešiť! :). a ja ďakujem! ♥.

      Delete
  2. já jsou mega šikovné!

    ReplyDelete
  3. aké sú pekné :) šikovná si! :)

    ReplyDelete
  4. Vypadají rozkošně. Vybavila jsem si při pohledu na ně Audrey Hepburn, takže wow. A vítězce gratuluji. :))

    ReplyDelete
  5. minimalizmus ukrytý do náušníc :) krásne sú :)

    ReplyDelete
  6. Ty jsou nadherne :))))

    ReplyDelete
  7. Krásne sú :)


    www.weeklyfash.blogspot.sk

    ReplyDelete