one day maybe we'll meet again. now I'm closer to the edge...


     Viem, že to nečítate vo chvíli mojej najvyššieho optimistického bodu radosti, ale práve sa mi podarilo opraviť svoju milovanú mašinku! Ako som vám písala, keď som bola naposledy v Liberci, že sedím na schodoch a chytám wifi... Teraz mi nešlo ani to... Nebyť najlepšieho víkendu u Iky v Prahe, asi by ma našli niekde v strede izby robiť stojku na hlave a podopierať sa ušami... Takže oprava a obnova systému na vlastnú päsť bola naozaj riskantná, ale ako môžte vidieť, vydarila sa! A ak si ma neviete predstaviť, ako som kričala od radosti, keď mi napísalo, že všetky chyby sú opravené, pozrite si toto gif... Inak, mám veľa mobilných fotiek z Prahy, najbližší príspevok ich budete môcť vidieť. Tiež takú malú-veľkú novinu ohľadom môjho štúdia... Takže na dnes len toľko... A verím, že vás nenudím mojimi kecami o živote zmäteného študenta v "cudzom" štáte, ale ako vravím, najlepšie je sa smiať na cudzích chybách.

English : I know that you are not reading this in the optimistic top of my pleasure in that moment, but I just managed to fix my laptop! As I wrote you when I was in Liberec last time that I was sitting on the stairs and tried to connect to some wifi... This time I could not do anything, including wifi connection... If I was not in Prague at Ika's place during the weekend, someone will probably find me doing the handstand and sustain my body with my ears somewhere in the middle of the room... So the reparation and the revival of inner system by myself was really risky, but as you can see it works! And if you can not imagine how I screamed for joy when it wrote me that all mistaked are corrected, click here to see a gif... Otherwise, I have a lot of mobile photos from Prague, you will see everything in the next article. Also a little-big news about my studing... So enough for today.... And I believe that you are not too bored of my ramblings about the life of confused student in "foreign" state, but as I said, it is the best to laught on other's mistakes.

BRACELET - DIY / COAT - H&M / TOP - VINTAGE / SKIRT - DOROTHY PERKINS / CLUTCH - DIY / HEELS - BEE

ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

31 Comments

  1. Páni! To jsou geniální fotky!
    Doufám, že se ti bude dařit líp, koukám, že máš nějaké 'nešťastné' období... :/ :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. viem, že moje texty niekedy neznejú najpozitívnejšie... neviem, ľahšie sa mi píše s pesimistickým nádychom :D. ale chcela som povedať, že sa mám dobre, naozaj dobre! to len aby ste si nemysleli, že nie :D, len sa mi na päty lepí taká menšia smola, ktorá je dobrou inšpiráciou na písanie ;).

      Delete
  2. krasny kabatik :) a tu radost si viem predstavit kedze ja som si nainstalovala sama novy windows 8.1 :D a nebola to jednoducha vec :D xxxx

    ReplyDelete
  3. Jsi dobrá, já bych si počítač nezvládla opravit, tvojí radost chápu :)
    A moc ti to sluší! :)

    ReplyDelete
  4. Gratulujem k oprave :D A červený rúž ti veľmi pristane :)

    ReplyDelete
  5. ako toto asi tvoj naj outfit... pecka! tie okuliare nos, pristanu ti :)

    ReplyDelete
  6. skvělý look asi nejlepší co jsem dnes viděla !

    ReplyDelete
  7. Prečo si tak dokonalá?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie som dokonalá, to naozaj nie! :). ale ďakujem!!! ♥.

      Delete
  8. super bríle, Kejmy! :)

    ReplyDelete
  9. Wow, toto je uplne jiny styl, nez na ktery jsme u tebe zvykli, ale musim uznat, ze ti to silene sekne! Lady-like styl je na tobe genialni! Jen tak dal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. snažila som sa experimentovať, a baví ma to, takže naozaj ďakujem! :).

      Delete
  10. strašně moc ti to sluší ^^ a ty boty, aaa

    ReplyDelete
  11. na té předposlední vypadáš jako nějaká hvězda, co se snaží skrýt před novináři :) skvělý

    ReplyDelete
  12. Úplne si to tu zvalcovala! Super! :)

    Vladies

    ReplyDelete
  13. Hrozně moc a moc pěkné! Moc ti to sluší, ale to nemění nic na tom....že jsem stále naštvaná :D

    ReplyDelete
  14. ach ten kabat.. velmi ti to pristane.. neviem, ci sa mi to len zda, ale vyzera ze si dost pochudla.. mozno je to len moje zdanie a mozno si to uz aj pisala..neviem.. :-)


    Viva la Vida Dorota

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, jéj, vďaka :D. no ja osobne mám pocit, že som pribrala... aj keď neviem... chodím veľa a po kopcoch, takže, môže byť, že som sa trošku spevnila, ale neviem, necítim to tak nejak radikálne, ale lichotí mi to, naozaj! :).

      Delete
  15. vypadáš opravdu nádherně. :3 moc se ti to povedlo!

    ReplyDelete
  16. super outfit a ty brýle jsou must have ;-)

    ReplyDelete
  17. takto by si mala chodiť stále ( ja viem, nemožné :D ) ale proste mega ti to pristane a tie okuliare sú len dokonalý bonus k tomu :)

    ReplyDelete
  18. veľmi pekný kabát :) a páči sa mi aj kontrast s bielymi lodičkami, skvelá kombinácia :)
    Domcisss

    ReplyDelete