nothing's perfect, but it's worth it after fighting through my tears.


     V poslednej dobe po dopísaní niektorých článkov mám pocit, že som zo seba vyžmýkala posledné kvapky slov a že v najbližšom článku sa nebudem mať k čomu vyjadriť. Bojím sa, že mám málo skúseností na písanie hlbokej prózy. Pri opakovanom dopozeraní THE SEPTEMBER ISSUE som si povedala, že by bolo nádherné stať sa editorkou v nejakom prestížnom módnom magazíne. Áno, sny sú sny, ale realita vám dá facku. Pri mojich jazykových bariérách a občasnom výpadku kreatívnej tvorivosti by to určite nešlo. A možno by ma to ani nebavilo. Nie som spisovateľský typ. Občas vám tu napíšem pár slov tváriacich sa múdro, no nie je to nič svetoborné. Aj by som sa čudovala, keby bolo... Nie som ani typ rečníka, aj preto netočím videá. Čudovali by ste sa, ale som neskutočná hanblivka a aj napriek tomu, že som človek, ktorý občas  potrebuje byť stredobodom pozornosti, sa neviem zbaviť pocitu menejcennosti a toho, že by mali byť všetky pohľady na mne. Čo z toho vyplýva? Že ste si práve prečítali pár prázdnych riadkov, ktoré vám o mne povedia naozaj veľa...

English : Recently, after the finish my writing of some articles, I have a feeling that I scroungle the last drops of words from me. And that I will not have anything to say in the next article. I am afraid of that I do not have enough of experiences for writing a deep prose. I said to myself after the repeated watching of THE SEPTEMBER ISSUE that it would be amazing to become an editor of some prestigious fashion magazine. Yes, dreams are just dreams, but the reality slaps you. It certainly would not work with my language barrier and my occasional lapse of creativity. And maybe I would not be satisfied with it. I am not a kind of writer. Sometimes I write you some words which pretends to be clever, but it is not worldshaking. I would be so wonder-srtuck, if it was... Also I am not the kind of speaker, and therefore I do not make videos. You would be surprised but I am really shy person. And even that I am also person who sometimes needs to be in the center of attention, but I can not get ride of the feeling of inferiority and that everyone would sraring at me. What is the result of this article? That you have just read a could of empty lines, which tells you a lot about me...

JEANS - WRANGLER + DIY / SKIRT - DOROTHY PERKINS / STRIPED TOP - VINTAGE / CLUTCH - DIY

HANDBAG - ATMOSPHERE / T-SHIRT - s.OLIVIER / SCARF - CASHMERE FINISHED

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

19 Comments

  1. Mám to podobně...také jsme mívala sny třeba o tom, jak se stanu interiérovou designérkou..ale nedokázala bych na povel něco navrhovat, inspirace prostě musí přijít sama :)
    P.S.: Ta kabelka je boží!

    ReplyDelete
  2. ten film si vždy zabudnem pozrieť, musím to konečne napraviť ! :))

    akovradiu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Už si to čtu po 3. a nechápu to.. Mylsím, že si dostatečně kreativní, abys měla vlastní sloupek v nějakém časopise a posílala tam svoje out fity a psala něco o tomhle druhu módy.. Věř si!:)

    www.rippedpocket.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ĎAKUJEM! budem sa snažiť si veriť, aj keď je to jedna z mojich zábran občas si vychutnávať veci naplno...
      ale posnažím sa! ak ma budú podporovať ľudia ako si ty, tak určite sa polepším! :).

      Delete
  4. Krásná kabelka :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. přesně tak se cítím i já..dost často mám chuť něco napsat, tolik toho říct, milionkrát si psát deníček..ale vždycky přestanu..protože ač bych chtěla, nejde to..s deníčkem dokážu seknout velice brzo a po přečtení předešlých řádků nechápu, jak hrozně to zní! a jak to dělají ostatní, že tatáž slova řeknou naprosto jinak a je to čtivé a je to poutavé!
    tebe čtu ráda, takže zas tak špatné to opravdu být nemůže :) a navíc, každý máme jiný talent a pokud ten svůj ještě nenašlas (ikdyž já myslím, že jich máš spousty, alespoň soudím podle bloggu), tak hledej dál ♥ (taky se snažím jak to jen jde :D)

    p.s. to psaníčko je skvělé, přesně takové potřebuju!

    ReplyDelete
  6. Obe biele topy a svetlé rifle <3

    ReplyDelete
  7. máš pravdu :D já pořád mám snahu něco napsat,v hlavě to mám perfektně naplánované, ale pak když dojde na věc a mám něco napsat, tak to jde už hůř.Hodně záleží na náladě.Někdy nenapíšu ani řádku a nebo to stojí fakt za nic :D a jindy mam pocit,že bych slovo ze sebe mohla rovnou sypat ..
    o těch snech ani nemluvím.CHtěla jsem být designerkou a dokonce jsem i to studovala na střední, ale jak jsem dospěla, tak jsem zjistila,že to neni až tak ideální jak jsem si předstvovala a ještě v dnešním světě :D ted jsem zkončila na vysoké a studuji letový provoz a jsem nadmíru spokojená, ale kdo by to řekl ?:D je zajímavé kam nás osud zanese :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. určite ide o náladu, to je pravda... ja mám skôr pocit, že keď človek nemá nejakú veľkú aktivitu, ktorá ho napĺňa novými zážitkami a skúsenosťami, tak nemá o čom písať. teda aspoň ja mám ten pocit, že kým niečo cez deň také nové/iné nezažijem tak... a nechcem písať stále len o tom istom... blog mám už viac ako 2 roky a viem, že sa tu veci niekedy opakujú, aj keď to radšej nečítam. len tu nechcem nikoho unudiť rečičkami o tom istom :).
      a ó, wow, kde sa také dá študovať? :-O... ak ma náhodou vyhodia, nech viem, na čo ísť a toto vyzerá veľmi zaujímavo! :).

      Delete
  8. :) ten pocit prazdna po dopisani clanku/basne/prozy dobre poznam. ale u mna je to tak, ze bez pisania dlho existovat nedokazem. myslim, ze by sa mi neusporiadali myslienky v hlave, ak by som ich (ci uz dennikovou alebo "umeleckou" formou) nezaznamenala.
    ale chcela som nieco ine :) tebe to foti aj pise aj kreuje, a ak iba potrebujes trosku nasej (citatelskej) dovery, tak ti ju posielam prave teraz - fuuuu

    ReplyDelete
  9. Měla bys na to, jen si trošku věř! :)
    A závidím ti tu kabelku, ta je skvělá :)

    ReplyDelete
  10. Nemůžu uvěřit, jak skvěle to oblečení skládáš a aranžuješ... :D
    Hlavu vzhůru, trochu si věř! :)

    ReplyDelete
  11. Běž si za tím, co chceš. Neměj strach. Nenech se ničím a nikým rozhodit a hlavně sebou samotnou ne! Možná si dáš na hubu, ale nebudeš si pak vyčítat, žes to vzdala dřív, než si to zkusila.
    Já to zabalila. A teď mi zbyly jen výčitky.

    ReplyDelete
  12. krásná kabelka a myslím, že tyto pocity mají občas všichni

    ReplyDelete
  13. moc se mi líbí ta taška:) myslím, že to realní je, už tím, že píšeš blog si o krok napřed :)

    ReplyDelete
  14. urcite si jdi za svým snem kazdy sen se muze splnit! mas to krasne napsný!:3

    ReplyDelete
  15. Krásna Kabelka :O a ver si určite na to máš :) Lblog ♥

    ReplyDelete