DIY

diy remake #5.


     Cítim sa zmätene a vystrašene. V mojom živote sa dejú neočakávané veci. Všeobecne mám pocit, že sa vesmír mení. Nejdem zachádzať do astronómie, keďže o nej nič neviem. A už vôbec nie do mantiky. Skôr je to vnútorný pocit, že veci nie sú v poriadku. Alebo že sú a človek nedokáže veriť, že je to cesta, ktorou sa má vydať. Najhoršie na tom je, že na vás tam vonku niečo čaká, no vy máte zviazané ruky a nemôžte robiť nič. Len sa na to dívať, že je to tam a že to raz príde... No vy si na to musíte jednoducho počkať... A ak sa ma chcete pýtať, či sa deje niečo konkrétne, tak áno, deje. Nie je to nič, čo by nestretávalo ľudí okolo mňa. Len ja som ten typ, ktorý všetko musí prežívať viac ako je normálne.

English : I feel confused and timorous. Some unexpected things happen in my life. I generally feel like the universe changes. I am not going to delve in astronomy, because I know nothing about it. And certainly not to seercraft. Rather, it is an inner feeling that things are not right. Or because of that you can not believe that it is the way you should take. The worst thing about it is that something big is waiting for you outsite, but you have your hands tied and you can not do anything. You can just to look that it is there and once it will come... But you just have to wait for... And if you want to ask if it is something particular, then yes it is. It is nothing big, nothing unusual what happens to other people. But I am a kind of person who experience everything much more than others.

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

19 Comments

  1. Vypadá to zajímavě :)

    ReplyDelete
  2. Ten je teda hodne stylovy :))))

    ReplyDelete
  3. vyzerá to super! :)

    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Milá Kejmy, vsetky pisu o nahrdelniku, asi nikto z nich necital text, drzim ti palce, aby sa veci v tvojom zivote dostali na spravne miesto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. viem, už som si zvykla :).
      ĎAKUJEM! naozaj ♥.

      Delete
  5. všetko zvládneš, si silná ženská, to všetci vieme! A. :-*

    ReplyDelete
  6. Krásný náhrdelník, chválila jsem ti ho na FB.♥ Najdi si něco, co je známé, milé a můžeš se k tomu upnout. Pomůže ti to překonat nepěkná období. Nebo více tvoř, to zase pomáhá mě, ponoříš se do toho a nemyslíš na trápení kolem :)
    http://lilisdesign.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. aj ja som ten typ, ktorý aj z jednoduchej veci (situácia) dokáže urobiť z komára somára :D takže ti absolútne rozumiem. :)

    ReplyDelete
  8. wow vyzerá to super! btw.inak držím palce,určite to zvládneš :)
    My thoughts

    ReplyDelete
  9. ľudia, čítajte aj text! je to zvláštne vidieť tie reakcie, ktoré len odzrkadľujú, že si pozrú obrázky a to je tak všetko. ... Držím palce aby sa všetko vyriešilo, nič zlé netrvá večne a zmeny môžu byť pozitívne hoci sa nemusia na prvý pohľad zdať ;) Všetko sa deje pre nejaký zmysel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. každý si u mňa nájde niečo, snažím sa, aby aj fotky stáli za to... takže nezazlievam ľuďom, že nečítajú text :).
      ale ďakujem veľmi pekne! určite, viem, že všetko má svoj zmysel, len človek musí prísť na to, aký ♥.

      Delete
  10. Všechno bude zase v pořádku, vesmír se vrátí do normálu, neboj. Držím ti palce, zvládneš to :)
    A náhrdelník je krásný! :)

    ReplyDelete
  11. V něčem jako by mi text mluvil z duše, občas mám pocit, že mě nic nečeká, že nemám kam mířit a nic nemá cenu...ale i v takových situacích se člověk musí zvednout a jít dál. A Ty to určitě zvládneš, hodně štěstí!:)
    Náhrdelník se mi líbí moc mimochodem, hlavně ta modrá barva:)

    ReplyDelete
  12. Moc se mi líbí, jak sis to předělala :) S tím vesmírem, no asi je něco ve vzduchu, já mám naopak spíš takové depresivní fáze, jako nic se mi nechce...zavřela bych se někam a ležela a ležela :D :)

    ReplyDelete
  13. Krásné, jsi šikovná! :)

    ReplyDelete
  14. supr čupr :) závídím ti talent :) šperky máš originální a a stojí za to:)

    ReplyDelete
  15. Super nápad! Možná si taky zkusím předělat nějaký starší náhrdelník :) Jseš šikovná!
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  16. wow krásne! musím vyskúšať :)
    http://sasamichalkova.blogspot.sk/

    ReplyDelete