been all around the world, seen a lot of faces, never know where I was.


     Minule som tak rozmýšľala nad tým, čo by som robila, keby som nemala blog. Pravdu povediac, nedošla som k žiadnemu výsledku. Blogovala som aj pred tým. Stihla som vystriedať webnode.cz, estranky.cz a blog.cz a možno ešte pár serverov, ktorých názvy si naozaj nepamätám. Možno ste ma niektorí vtedy zaregistrovali, ale určite si na to nik nespomína /dúfam v to/. Až neskôr som prišla na blogger a môj prvý blog sa vola Fashion Road, a jeho začiatok sa datuje na na časy, kedy začínali aj úžasné Dominiky a to konkrétne Domček, ktorá si práve vtedy založila jej krásne Bodkovo a TheDominica, ktorá sa svoj inšpiratívny blog snažila rozbehnúť. Napísala som také 3-4 články a blog ostal visieť. Asi sa pýtate, prečo som ho nechala napospas osudu. Na to vám asi nepoviem, ale bude to asi preto, že som sa venovala iným "dôležitejším" veciam. A ako to, že som sa k blogovaniu nakoniec vrátila? Tak, ako ste si mohli práve prečítať, vždy ma k tomu niečo tiahlo. Tento blog vznikol... Ani vám neviem povedať presný dôvod, no určite to bude aj averzia na rozchod s ešte nikdy nespomínaným bývalým priateľom. Naozaj niet o čom rozprávať. Ale mala som zlomené srdce a potrebovala som niečo, čo ma bude vnútorne napĺňať ako vás napĺňa prvá veľká láska. Blog sa stal neoddeliteľnou súčasťou môjho každodenného života. Zaplnil prázdne miesta, vzal mi takmer všetok voľný čas a priniesol nespočetne veľa zážitkov a nových ľudí... A ako vlastne vznikol tak neuveriteľne dlhý článok o tom, ako blog THE WORLD BY KEJMY uzrel svetlo sveta? No, nejakým zázrakom som sa dostala k svojim starým blogom, za ktoré sa naozaj hanbím. Ehm, nepýtajte sa, ako sa volali, nepoviem vám to a... A to, že TWBK je jediný z tých x blogov, ktorý mi ostal "verný" a ktorý ma každým dňom robí šťastnejšou. A nie je to len ním, ale aj vami, moji milí! Keďže je vás tu o chvíľu 800, čo je číslo, ktoré som si na začiatku len málo dokázala predstaviť, mám tu pre jedného, toho 800. človiečika malé prekvapenie zabalené v TOMTO balíčku. A keďže na FACEBOOK-u vás bude o chvíľu 500, tak tomu 500. s radosťou pošlem TENTO krásny handmade náramok vyrobený s láskou! Tak dúfam, že som vás slovami o pôvode tohto sveta neunudila a tiež verím, že sem budete chodiť s láskou aj naďalej!
     PS. : Nezabudnite na GIVEAWAY, v ktorej sa hrá o krásne hodinky!


English : Last time I was thinking about what shoul I do if I do not have a blog. Truly, I have not got to any result. I have had some blogs before. I repleaced a lot of servers like webnode.czestranky.czblog.cz and more sites like that which titles I really do not remember. Maybe some of you knew me from that time but certainly noone does not remember it /I hope so/. A little later I started with blogger and my first blog was called Fashion Road and it's beginning dates back to the times when also amazing Dominika's tried to start their blogs. And namely Domček with her beautiful Bodkovo and TheDominica, who tried to ramp up her inspirational blog. I wrote 3 or 4 articles and blog stopped produce any creativity. You may ask yourself why I let it be. I have any exact answer for that but it may be because of I spent my free time with "more important" things. And why I returned to blog again? Well, as you could already read, I had always passion for blogging. This one came up because... I really do not know the right reason of creation, but it is also the repulsion of breaking up with my never mentioned ex-boyfriend. There is really nothing more to say about. But I had my heart broken and I needed something for filling my inner as the first big lover fills you. The blog became my inseparable part of my everyday's life. It filled empty spaces, it took me almost all my free time and brought me a lot of experiences and new people... And how exactely arised such long article about THE WORLD BY KEJMY beginnings? Well, I somehow got to my old blogs because of which I am truly ashamed. Ehm, do not ask me how they called, I really do not tell you and... And also that TWBK is the only one which remained "faithful" to me and which makes me happier every day. And it is not just because of the blog, it is also because of you, my dears! And because of the fact that the number of followers nears to 800 - the number I really had not envisioned at the beginning. I have here for that 800th someone a little surprise in THIS package. And also on the FACEBOOK page, there will be 500 people, so I am going to land someone with THIS beautiful bracelet made by me and with love! So I hope that you are not bored by my words about the birth of the world and I also believe that you will visit my blog with love again!
     PS. : Do not forget the GIVEAWAY with gorgeous watches!

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

17 Comments

  1. Nech sa ti darí aj naďalej, snáď tento blog už neopustíš ;)

    ReplyDelete
  2. <3 s blogovania som tiez začali iba pred nedávnom a dufam ze sa raz dostanem tam kde si ty ;) :) tvoj blog sledujem myslím ze asi najdlhšie, objavila som ho zároveň s RedPuppy Zuz :) a zamilovala som sa <3 dufam ze ti blog ešte pár rokov vydrží <3 pretože je SKVELÝ
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, najdlhšie? tak to si naozaj veľmi cením! naozaj! :).
      a Zuzku mám veľmi rada! vždy sa teším na jej milé príspevky! je pre mňa jedna z naj v ČR a SR.
      a nehodlám to teraz nejak vzdať, práve naopak. takže máte sa na čo tešiť :D.

      ps.: nech sa ti s blogom darí a nech ťa napĺňat tak ako napĺňa mňa ten môj ♥.

      Delete
  3. Přeji Ti ať se ti v blogovém světe daří a nádale.. :) Ono se to pěkně dá skloubit s realným životem:) Stačí chtít a mít chuť:)

    ReplyDelete
  4. Gratulace k tolika ctenarum ;) Ty boty se mi moooc libi :)

    ReplyDelete
  5. je to skvelé, že ťa blogovanie naďalej baví a napĺňa :) aký by som mala nudný život keby som nečítala tvoj blog a nerozplývala sa nad tým aká si šikovná a aké máš skvelé vlasy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nerozplyň sa úplne... čo budem bez teba robiť? :D ♥.

      Delete
    2. haha :D :D ďakujem za pekné slová ;-)

      Delete
  6. je super že blog ti takto pomohol a stále ta to baví :3

    ReplyDelete
  7. ) drzim palce, nech sa ti dari aj nadalej a snad niekedy v tom nasom Presove na niekedy na tu kavu pojdeme ;)

    ReplyDelete
  8. Máš to tady opravdu moc pěkné, milé, přehledné. :))

    http://particular-thing.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. som rada, že opäť bloguješ, aj keď dôvod na začatie nebol práve moc šťastný....

    ReplyDelete
  10. Hodně štěstí do 'nových' začátků... !

    ReplyDelete