are you truly, madly, deeply... single? ehm, be inspired...


     Že svätý Vaľentín. Že sviatok zamilovaných. Ale prečo si ľudia nevyznávajú lásku každý deň? Viem, ťažká otázka na úvod. Keď človek nie je zamilovaný, prežíva všetko úplne inak. Občas sa cítim sama. Chýba mi to veľké hrejivé objatie, milión zmeškaných hovorov a dlhé večerné prechádzky... Ale poviem vám, že si to, že som nezadaná užívam plnými dúškami! Som nezávislá a tento deň môžem brať ako každý iný. Ako normálny piatok, keď si výjdem do kina na extra romantický film s najlepšou kamarátkou, keď si spravím zdravé a sladučké Kristýnkine smoothie, keď sa budem zabávať na obrázkových príbehoch ako je TENTO! Ten ma fakt dostal! Ak ste zamilovaný až po uši, strávte tento deň najzamilovanejšie, ako sa len bude dať. A ak ste na tom ako ja, nechajte sa inšpirovať skvelými obrázkami z mojej malej milej koláže a užite si deň plný pohody! Veď kedy inokedy si budete spievať Beyoncé-inu "SINGLE LADIES" s väčšou chuťou a radosťou ako dnes?

English : The St. Valentine's day. The holiday of people in love. But why do people not confess love to each other every day? I know, it is a hard question for the beginning. You experience everything completely different when you are not in love. I sometimes feel so alone. I miss that big warm hugs,  million missed calls and long evening walks... But I have to say you that I really enjoy being single! I am independent and I can take this day as every other days. As a normal Friday when I go to the cinema for the extra romantic movie with my best friend, when I make Kristýnka's healthy and sweet smoothie, when I will make fun of image stories as THIS one! It really got me! If you are truly, madly and deeply in love, spend this day as the most romantic one as it could be possible. And if you are doing like me, let you to be inspired by amazing pictures from my nice little collage and certainly enjoy the day full of peace and relax! Well, when ever you can sing Beyoncé's "SINGLE LADIES" with bigger pleasure and passion as today?

PHOTOS BY : INTERNET.

You Might Also Like

16 Comments

  1. Neviem ako iní ale ja vyznávam lásku každý deň, ale na Valentína mám dôvod niečo kúpiť tomu koho milujem, ísť do kina, na večeru a tak :) To by som si stále nemohla dovoliť a preto som rada, že tento deň tu je ;) Ak by som mala toľko peňazí a môj priateľ tiež tak by sme to čo na Valentína robili stále. Stále večery, kiná, darčeky ale bohužiaľ nemáme :) Ja mám tento deň rada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to je pekné! ♥. a vlastne je máš pravdu, tak nech sa vám tento deň vydarí tak, ako ste si ho plánovali! :).

      Delete
  2. well, ja som zadaná a tento deň beriem i tak ako každý iný :D Ja Valentína vôbec neriešim :)

    ReplyDelete
  3. krásne obrázky!

    ReplyDelete
  4. Já Valentýna také neslavím :) Moc pěkná inspirace, zbožňuju tyhle fotky :)

    ReplyDelete
  5. Bozi obrazky !

    ReplyDelete
  6. krásne inšpirujúce obrázky :)
    Beauté Caresse

    ReplyDelete
  7. Ty boty na předposlední fotce nemají chybu :)

    ReplyDelete
  8. Taky jsem byla na Valentýna sama a musím řict, že nechápu proč okolo toho dělají všichni vědu :-) moc pěkné fotky krásně jsi to vybrala !!

    poli-sirotina.blogspot.cz

    ReplyDelete
  9. aj som zadaná, aj sa ľúbime, ale Valentína s priateľom ignorujeme a berieme ho ako každý iný deň, malý darček alebo nejaké potešeníčko predsa nemusíme kupovať len raz do roka, radi si nejakú maličkosť podarujeme len tak :)
    biela obývačka je úplne top!

    ReplyDelete
  10. pekne obrazky si zhromazdila :) a Valentin je o laske a laska je dobra. takze ja mam v nom jasno, aj ked osamote :)

    ReplyDelete