and we can start it all over again...


   Prežila som víkend bez internetu. Viem ešte neskončil a asi sa pýtate, ako je možné, že som pridala príspevok? Zišla som do vestibulu a pripojila som sa na vzdialený prístup cez wifi... Alebo ak toto čítate, to už som zišla dole 2. krát a sadla si na schody, pretože mi bolo trápne opäť si sadnúť na tie studené kovové stoličky, z ktorých naozaj bolí zadok. Nejak mi prestal fungovať sieťový kábel... Teda, je to v notebooku. Nikdy by som si nevedela predstaviť, že by som internet potrebovala viac ako teraz. Nejde ani tak o facebook či blog, aj keď aj tie mi veľmi chýbajú. Ide skôr o všeobecné pripojenie sa. Pretože čo sa týka školy, všetko sa rieši cez net. A ak ste na celom internáte videli dokopy asi tak 8 ľudí aj so slečnou na vrátnici, tak vám nejaká ta socializácia aj začne chýbať. Ale aj to by som vydržala, ide však o to, že ak napríklad šijem alebo robím nejaké to diy, sadnem si k telke a tvorím. A teraz? Vytiahla som svoj sexy obal na dvd-čka, ktorý som si kúpila v Cambridge, a pozrela si všetky filmy, ktoré som v ňom mala, a ktoré som videla minimálne 20-krát... Neskôr som z neho vytiahla jediné 3 cd-čka s hudbou a to konkrétne s Jesse McCartneym, ktoré som tam raz dala a nechala tak. Vidíte? Tomu sa vraví zúfalstvo. Inak by som si pozrela online poslednú čas The Carrie Diaries, určite vyšla časť aj zo série Babby Daddy, 2 Broke Girls či The Big Bang Theory, ktoré pozerám. Alebo by som si stiahla nejaký nenáročný film, aj keď som už všetky videla. Á! Idem ja ďalej, asi pripojím mobil k notebooku a budem počúvať tých 250 pesničiek stále dookola...

English : I sent a weekend without the internet. I know that it is not over it and you may ask that how is it possible that I wrote an article? I came down to the vestibule and I connected to wifi remote access... Or if you are reading this, I have already came down the second time and I sat down on the stairs because I was already embarrassed to sit down on those cold metallic chairs again of which my ass really hurts. My power cord stoped working somehow... Well, it is in my laptop. I have never tell to myself that I will need the internet connection more as now. I do not mean facebook or blog, although I really miss them, too. I am talking about the general internet connection. Because, fo example, if I need something for school I need to go and turn on the internet. And if you saw not more than 8 people with the girl in the reception on whole the hall of residence, you will start to missing some socialization. I would withstand it, but the fact is that I like to turn on the TV when I sewing or just making some diy. And now? I put out my sexy dvd case which I bought in Cambridge and I watched all the movies I had in it and which I have seen at least 20 times... Later I put out the only 3 cds with music with Jesse McCrtney which I put them once and left it. You see? This is the true desperation. Otherwise I would watch online the last episode of The Carrie Diaries, certainly there are also the new episodes of Babby Daddy, 2 Broke Girls or The Big Bang Theory which are my favourite. Or I would download some unassuming movie, although I have seen almost all. Agr! I am going further, maybe I connect my mobile phone to my laptop and I will listen all 250 songs over and over again...

NECKLACE - DIY / VEST - VINTAGE / DRESS - PHASE EIGHT / BOOTS - H&M

ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

29 Comments

  1. Tobě to na každé fotce tak strašně moc sluší! :) Mám podobný typ vlasů jako ty a vůbec nevím, co s nimi dělat a nejradši bych je vyměnila :D Jenže pokaždý když se podívám na tvoje fotky, tak vidím, že to s nimi jde i tak, aby byly úžasný :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, naozaj! :).
      a vlasy? ešte som sa nestretla s človekom, čo by mal také vlasy ako ja a to naozaj! :D. ale, popravde, ja by som ich nemenila. je pravda, že je s nimi občas práca a že sa občas cítim ako by som mala na hlave baranicu, obzvlášť v lete a to posledné bolo naozaj horúce - ja som myslela, že sa mi hlava uvarí :D.
      ďakujem, tak nejak sa nesnažím, aby vyzerali najlepšie, ale ďakujem. rozmýšľala som, že by som spravila článok o tom, aké prípravky používam a čo všetko s vlasmi robím, aby vyzerali ako vyzerali... ale neviem, ešte uvidím :).

      Delete
  2. Nuž, ja som si zaobstarala externý harddisk a hudbu i filmy si sťahujem a ukladám naň. Je to užitočná vec i na zálohovanie vecí a naozaj to už nestojí tak veľa. Možno by si tak predišla tomuto zúfalstvu :D Ja s ním všade cestujem a potom mám väčší filmový výber, ako požičovne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne na tým som uvažovala, že prečo som si jeden nezaobstarala :D. ale ocko prišiel s nápadom, že by mi jeden kúpil, takže nabudúce už budem mať aspoň ten a bude rozhodne plný! :D.

      Delete
  3. Na prvej fotke si uplne najrozkosnejsia :) Inak to wifi ta uplne chapem!!! Nastastie v takychto pripadoch mam na notebooku vyse 20GB hudby a nejakych filmov, ktore som nevidela :) Ale aspon si teraz na vecer mozes citat knizky :) a ten kozustok je ňuňuňu :)

    ReplyDelete
  4. Kejmy ty si tak nádherná!

    ReplyDelete
  5. môj vodafónový víkendový program by sa teraz určite zišiel :-*
    hrdinka!!
    Tvoja A.

    ReplyDelete
  6. si strasne krasna na ty prvni fotce!!! <3

    ReplyDelete
  7. A není ti zima? :) Já bych umrzla .))

    ReplyDelete
    Replies
    1. popravde bolo krásne počasie a nie som človek, ktorému by bola takto zima, mne zima nevadí, mám ju veľmi rada. a mám na sebe hrubé šaty a kožušinku, takže nie, nebola mi zima :D.

      Delete
  8. Ty si tak krásna, pôsobíš tak nadprirodzene :)

    http://blondava-potvora.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. I'm basically dead without an internet connection too! I need it to work and also the TV doesn't work without one so I'd flip out.:D At least you had somewhere to go so you could make the situation better. You look really cool too, babe, that DIY necklace is GORGEOUS.

    ReplyDelete
  10. you look great dear.als cant do without internet .followed you.
    keep intouch

    ReplyDelete
  11. Achjo, já ty tvoje vlasy prostě miluju. Kdyby existovalo slovo, které by to vystihovalo, tak ho použiju, ale moje láska k nim nezná meze. :D O:) No a ty boty! Opravdu skvělý výběr, ten vzorek vypadá rozkošně.

    ReplyDelete
  12. I love your hair, and style as well. <3 <3 <3

    ReplyDelete
  13. Tenhle náhrdelník je fakt skvělý! Ještě jsem se nedokopala k tomu se o ně alespoň pokusit...
    Moc ti tu sluší, ale s holýma nohama bych určitě umrzla :D

    ReplyDelete
  14. Senza outfit, ikdyž je mi z tebe trochu zima! :D :)
    Ale nejlepší jsou určitě tvoje vlasy!!! :)

    ReplyDelete
  15. Kejmy, já tě zbožňuju. Jsi jedna z mých nejoblíbenějších blogerek! Jsi originální a svá a toho si velmi vážím, to se často nevidí! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, ĎAKUJEM! ja si veľmi vážim to, že s tu ľudia ako ty, naozaj! ♥.

      Delete
  16. Cez čo pozeráš the Carrie diaries? Nemôžem to nikde nájsť. Viem že to je od veci, ale nemohla som si pomôcť :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie nie, vpohode :). niekedy som sťahovala časti na ulož.to, ale človek, ktoré ich tam dával zastal na nejakej 6 časti a ja som chcela pozerať ďalej :D. ide o to, že ja pozerám bez tituliek... väčšinou zadám do vyhľadávača, čo chcem pozerať ako "the carrie diaries s02e13 online free" a nájde mi niečo, väčšinou som našla nové časti na tubeplus.me z cohokoľvek som chcela :). inak som tiež pozerala na sledujuserialy.cz, ale to nejak padlo a tiež sú seriály, ktoré idú na teevee.sk, ale to som ešte neskúšala, s tým je spokojná Ajka :).

      Delete
    2. Ďakujem. :) úprimne povedané nečakala som, že odpovieš na niečo také divné :D Máš krásne vlasy, vždy som túžila po ryšavých, ale nehodili by sa mi.

      Delete
    3. prečo? vôbec to nie je divné, položila si mi otázku, ktorá súvisí s článkom. divné by bolo, keby si sa ma spýtala na... čo ja viem, akú zubnú pastu používam... inak je to Elmex :D.
      a ďakujem, naozaj! :). rozmýšľala som nad vrátenim sa k pôvodnej farbe, ale ako mi povedali, už by som to nebola "ja" :). všetko treba v živote skúsiť! pretože nikdy nevieš, ktorá cesta je tá pravá, kým sa ich nevyskúšaš viacej ♥.

      Delete
  17. Mas tak krasny usmev a tie tvoje topanky <3 :O <3 si strasne krasna ale ja kebyze som takto vonku len tak vo veste asi by som odmrzla :D
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    ReplyDelete
  18. máš krásne oči :3 a neviem si ta predstavit s ínými vlasmi tieto sa ti proste hodia (:

    ReplyDelete
  19. jsem fascinovaná tvými vlasy - zrzky mají šmrnc, sluší ti to :))

    ReplyDelete
  20. Krásná slečna seš! x

    ReplyDelete