baby if you say you’ll want me to stay for the night, i’ll change my mind.


     Plesová sezóna je v plnom prúde. Aj ja sa chystám na jeden... Neviem, či vôbec pôjdem. Nie je to to, po čom túžim. Školské plesy sú predsa len ešte v plienkach. Dievčatá si zoberú čo najkratšie šaty, čo najvyššie štekle a šperky, ktoré sa k takejto akcii vôbec nehodia. Vážnosť, elegancia a etiketa sa z nich už dávno vytratila. Je to smutné, ale je to tak. Takže ak vám chýbajú v týchto mojich kolekciách koktejlové šaty, tak ich už nečakajte. Začínam si vážiť dress code a podľa neho je najvhodnejšie brať si na takéto udalosti dlhé šaty. Veď kedy inokedy si šaty až po zem zoberiete? Skúste sa zamyslieť, odložiť šaty tesne po zadok na inú párty a oblečte sa ako princezné... Ako pravé dámy. Uvidíte, vyniknete a ohúrite spoločnosť viac ako si myslíte!
     PS. : GIVEAWAY!

English : The ball season has already started. I am also thinking about going to one... I do not know if I go. It is not what I long for. School proms are not that reverent as they could be. Girls wear the shortest dresses, the highest high heels and jewelry which are not right for the event like this. The esteem, elegance and etiquette disappeared from them a long ago. It is sad but it is true. So if you really miss the cocktail dress in my collections, do not wait for them anymore. I am starting to appreciate dress code and according to that is wearing the long dress at the events like that. Well, when else you can wear the dress to the ground? Try to think, postpone the dress nearly under your ass to another party and dress up as a princess... As a real lady. You will see, you will excel and impress everyone more than you think!
     PS. : GIVEAWAY!

PICTURES BY : KEJMY.

You Might Also Like

10 Comments

  1. Strašně se mi líbí ten čtvrtý outfit!:O :)

    ReplyDelete
  2. Překrásné :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. úplne súhlasím s tebou :)

    ReplyDelete
  4. Přesně tak! Vzít si kratší šaty na akci jako je ples - nesmysl. Právě plesy a bály jsou jediná možnost, kde můžeme zvolit dlouhé šaty, tak nevidím důvod volby kratších.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ako nie že si teraz myslíte, že zavrhujem všetky krátke šaty! nemám nič proti decentným šatočkám po kolená ako sú napr tu a tu. ja som mala na mysli šaty z lacného materiálu a dosť nevhodného strihu ako sú tu a tu. takže áno, stále som za dlhé, aj keď kratšie šaty nezahadzujem, len musia by mali pôsobiť honosne, tak ako sa honosne nesú tieto akcie :).

      Delete
  5. Tie tvoje inšpirácie sú stále úžasné! A s článok úplne súhlasím!

    Zara White design

    ReplyDelete
  6. Moc hezká inspirace Kejmy :) Trefila si se mi do vkusu ;)

    ReplyDelete
  7. Naozaj nadherne, vseeetky :) :) :)

    ReplyDelete
  8. Pekny text, Kejmy- taky pravdivy. Popravde, aj ja bojim chodit na tie studentske plesy, prave kovli tomuto...

    ReplyDelete
  9. První dvojice šatů mi přijde o něco více zajímavější, ta druhá je na mě až moc šlehačková,ale každý je na něco :-) Jinak pěkný výběr doplňků.

    ReplyDelete