santa honey, i wanna yacht and really that's not a lot...


     V mojom adventnom kalendári sa čokoládky nejako rýchlo míňajú... Nepovedala by som, že mi to ubehne tak rýchlo! O dva dni idem domov a...? Áno, vrátim sa ešte späť do Liberca, pretože musím spraviť zápočty. Tým sa mi kráti čas na nákupy vianočných darčekov. Jeden takýto nákup som už absolvovala, ale stále mi chýba dosť na to, aby som obdarovala všetkých svojich milovaných! No a ja? Moje srdce nejak netúži po materiálnych veciach... Sú to už druhé Vianoce, kedy vám naozaj neviem povedať čo si prajem... Ale viem, ja si prajem byť hlavne šťastná, to je moje vianočné prianie!
     PS. : GIVEAWAY!

English : The chocolates somehow quickly wane from my advent calendar... I would never say that it will pass that fast! Two days I am home and...? Yes, I will turn back to Liberec, because I have to pass some exams. Because of that I do not have enought time for buying christmas presents. I was shopping like that once, but I still lacked enought for land with everyone I truly love! Well, and me? My heart somehow does not long for anything material... It has been the second Christmas, when I really can not say what I am wishing for... But I know, I just mainly want to be happy, that is my christmas wish!
     PS. : GIVEAWAY!

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Úplně Tě chápu, taky bych nejraději byla jenom šťastná a vymyslet pár dárků, které jsem přednesla rodině, dalo pěknou fušku. Všechno, co bych si od nich mohla přát, si totiž můžu koupit sama... což je smutné, protože moji blízcí kreativitou zrovna nehýří, z dárků mají akorát stresy, takže prostor na nějaká překvapení chybí.

    ReplyDelete
  2. ani ja posledné 2 roky vobec neviem čo chciet na viaanoce.:) ale ten smabsung by som brala:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. je na dve sim karty, čo by sa mi naozaj hodilo, pretože stále kontrolovať, či mám pri sebe oba telefóny je dosť namáhavé :D.

      Delete
  3. Taky ještě nemám vše :-( ale nějak to stihnu :-) a ty sluchátka mi přinesl přítelův Ježíšek minulý rok :-)

    ReplyDelete
  4. No jo, mne by jse taky hodil novej telefon :))) Krasne vsechno!

    ReplyDelete
  5. ZLATÉ <3 a tie slúchadka mám aj ja <3 len v ružovom a to doslova :D :D <3 <3
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    ReplyDelete