diy christmas decorations.


     U nás doma sa stromček ozdoboval vždy až na štedrý deň. Prišlo mi to dosť neskoro, ale jediné, čo som mohla urobiť je to, že som všetkých doma presvedčila aspoň o deň skôr. Tiež sa ozdobovanie vianočného stromčeka stalo mojou úlohou... Takže ozdoby sú mojou špecialitou... Radosť ich kupovať, ešte väčšia vyrábať! A keďže sme sa pred 2 rokmi rozhodli zmeniť výzdobu, bolo sa treba zbaviť starých a nejak zohnať nové. A najlepším spôsobom je predsa recyklácia, alebo ako by to pravý kutil povedal - urob si sám.
     PS. : GIVEAWAY!

English : My family always decorate the christmas tree on Christmas Eve. I thought that it is a little late but zhe only one thing I could do was that I persuated everyone for at least one day before. Also the decorationg the christmas tree became my "job"... So decorations are my speciality... It is pleasure to buy them, the bigger joy is to make them! Alhtough we had decided to change the decoration 2 years before, we had to get rid old one and somehow to get hold of new. And the best way is the recycling or as the right handy man said - do it yourself.
     PS. : GIVEAWAY!

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

7 Comments

  1. Moc hezke! Rada bych videla celej stromecek, musi byt uzasny :))))

    ReplyDelete
  2. Vypadá to neskutečně. Není nad vlastní silou vyrobené ozdoby, naladí to pak tu správnou atmosféru. My máme doma pletené vločky, nevím, jak to babička dělala, ale je to strašně krásné. :-)

    ReplyDelete
  3. krásne (:
    aj mi ozdobujeme den pred vianocami :D inak štastné a veselé :* ♥

    ReplyDelete
  4. krásne (:
    aj mi ozdobujeme den pred vianocami :D inak štastné a veselé :* ♥

    ReplyDelete
  5. Myslím, že sa vydarili :).

    ReplyDelete
  6. krásne :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Škoda, že nie je odfotený celý stromček, lebo ozdoby vyzerajú fakt krásne :).

    ReplyDelete