it's a beautiful life with the printic app.


     Čo pre vás znamenajú fotky? Sú to len bezduché nemé tváre na kúsku papiera, alebo obrázky plné nenávratných spomienok? Ja fotografie milujem. Je to prostriedok na to, aby si na daný moment nikdy nezabudol... Tiež som fanúšikom polaroidových fotiek a aplikácia PRINTIC umožňuje rýchlo a jednoducho takéto fotky získať bez drahého polaroidu! Stačí si ju 'ájpfónu' či hocijakého 'smártfónu' s androidom stiahnuť túto aplikáciu zdarma a? Cesta z Francúzka týmto krásnym obálkam trvá 3-5 dní, čo je rýchlejšie ako keď mi rodičia posielajú balíky do Čiech! A jedno veľké plus je, že poštovné je zdarma! Keďže nevlastným múdry telefón, spravila som to cez ockovu 'ixpériu mini'. Fotky prišli do 3 dní, no ja som obáločky otvorila až o týždeň na to, keďže som si to nechala poslať domov... No výsledok je nad moje očakávania. Ak raz budem mať nejaký ten 'smártfón', určite si aplikáciu stiahnem ešte raz a objednám si ďalšie spomienky na nezaplatenie!

ENGLISH : What photos means to you? They are just dumb facies on a piece of paper, or pictures full of irretrievable memories? I love photos. It is resource for not to never forget the moment... I am also a fan of polaroid photos and PRINTIC app allows to quickly and easily get photos like this without any polaroid! You just have to download the free app to your iPhone or any smartphone with android and? The way form France takes 3-5 days, what is faster as the packages form my parents to Czech Republic! And one big plus is that the shipping is for free! Although, I do not own any smartphone, I did it with my dad's xperia mini. Photos arrived to 3 day, but I opend the envelopes a week later, because I wanted to send it home... Well, the result is over my expectation. If I have any phone with android, I will centainly download the app once again and I will order other priceless memories!

 
PHOTOS BY : KEJMY & PRINTIC.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Thanks for the info will download to try it out now that the holidays its closer Im click happy.
    http://tifi11.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jej:) tie fotky sú super

    ReplyDelete
  3. Fotky sú krásne, vážne vyzerajú ako z polaroidu alebo sú len tak vytlačené na obyčajnom fotopapieri? Ale vyzerajú fakt krásne :)
    http://eldormovitz.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Moc krásné, velice se mi to líbí :) jen tak dál ;)

    ♥ http://studyinviolet.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Pekné fotografie ! :) Aj ja som už mala túto možnosť :3

    ReplyDelete
  6. Už jsem o téhle aplikaci slyšela a už jsem teda na vážkách.. asi si to taky pořídím^^

    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Je to super aplikacia, ja ju mam a s fotkami som nadmieru spokojna (((:

    ReplyDelete