needlist, or what should i take with me to a hall of residence.

     Ako sa ma Kejťa v predchádzajúcom článku opýtala, či by som nespravila "needlist" na internát, tak som sa do toho pustila! Začala som rozmýšľa, čo mi bude treba... Tiež som "gúglila" a našla som toto fórum... No neviem, či by som si so sebou vzala kladivo... Ale nikto nevie, či sa mi náhodou nebude hodiť! No to som do obrázku nezačlenila. Mám tu pre vás 3 také "needlist-y", sú robené na mňa a to asi takto :

English : As Kejťa asked in previous article if I would make some "needlist" to a hall of residence, so I started to create one! I started to think what I will need there... I also searched on "google" and I found some forum... But I do no know if I will need a hammer... But noone never knows if I really will not need onet! But I did not put it to the picture. I have here for you 3 such "needlists", they are made for me and they look like this :


♥♥♥
Tu nájdete veci, ktoré by si zobrala asi väčšina dievčat so sebou na internát... Sú to veci, ktoré som si ja už kúpila, no nájdu sa tam veci, ktoré si plánujem kúpiť. Pýtate sa na vývrtku? Moja, dúfam že, budúca spolubývajúca Janka má rada víno a ja tiež! Ďalej také bežné, ako sú obliečky, taniere, príbor a určite nezabudnite na obľúbený hrnček! Tiež ho tam nezabudnite rozbiť, ako sa mne darí! Dobrá je aj rychlovarná kanvica, ja som do obrázku dala takúto nádhernú... A nie, nemám ju ani ju mať nebudem, je drahá! Ale ak by ste ju veľmi chceli, nájdete ju tuto. O laptop-e a slúchadlách vravieť nemusím, je to nevyhnutná súčasť študenta na vysokej. Ja som sem zaradila aj môj sexy stojan, plus vešiaky sa všetkým zídu, bez ohľadu na to, či máte alebo nemáte stojan. Teplé ponožky... Zásoba kefiek na zuby je myslím dobrá vec, ja už mám 4! No a to najlepšie na koniec, my budeme mať málo zástrčiek, preto sa chystám kúpiť rozdvojku... Plánujem tú najväčšiu, aby som vybila poistky! Veď nech je sranda!

English : Here you can find things which almost evey girl will take with her to the hall of residence... There are things which I bought but you can find there thing which I am going to buy. Are you asking for the corkscrew? My, I hope she will be, future roommate Janka likes wine and me, too! Next are just a basic things as bedding, plates, cutlery and do not forget on your favorite mug! Also do not forget to break it as I alway do! The kettle is good choice, I put this cutie one to the picture... And no, I do not have it and I will not have it, it is too expensive! But if you really want one, you can find it here. I do not have to talk about laptop and headphones, it is a necessery part of collage student. I included here my sexy stand for clothes, and everyone will cerainly need the ranks without that if you have or do not have the stand. Some warm socks... A stock of toothbrushes is also a good choice, I have 4 of them! And the best in the end, we will not have enought of plugs so I am going to buy some adapter plug... I want to buy the biggest one, I want to discharge fuses! Just for have fun!


♥♥♥
Tak tu mám pre vás "needlist" pre môj odbor. Idem študovať textilní a módní návrhářství, takže určite budem potrebovať šijací stroj, ktorý som dostala na 18. narodeniny. Tiež krejčovskú pannu, jednu mám a druhú by mi mala zohnať Janka. Inak, tá ide študovať výroba a distribude oděvů. A potom maliarská výbava, nechcela som tam dať všetko, lebo ešte sama neviem, čo všetko budem potrebovať, ale určite výkresy, farby, pastelky, štetce, palety...

English : Next I have here for you the "needlist" for my department. I am going to study a textile and fashion design, so I will certainly need a sewing machine wich I got for my 18th birthday. Also mannequine, I have one and Janka will get hold off another one. Otherwise, she is going to study a manufakture and distribution of clothing. And then I will need a painting equipment, I did not want to put here everything, because I really do not know what I will need, but I think that drawings, paint colors, color-boxies, brushes, palette...


♥♥♥
A ako posledné som si nechala taký malý "needlist" pre blogérku. Každá z nás určite potrebuje fotoaparát, to je jasné. Niečo, na čom bude písať, ako laptop spomenutý vyššie, alebo nejaký dobrý mobil s androidom a blogger aplikáciou. Ja osobne a chystám poprosiť si na Vianoce tento Samsung Galaxy b5512, ktorý je má dve sim karty a qwerty klávesnicu, ktorú na telefóne vyžadujem. Áno, zvykla som si! A áno, je to dotykovka, ktoré ja nemám rada, ale zatiaľ najlepšia voľba. Inak je dobré nejaké to vybavenie k foťáku, ako statív, diaľkový ovládač na fotoaparát, externý blesk a nejaké tie objektívy. Ja plánujem tento do interiéru, ten sa vždy zíde. Potom, jasné, kozmetika a dobré zrkadlo! A poriadne veľký kufor! Ak nie celú sadu... A nakoniec dobrú kamošku či spolubývajúcu, ktorá bude ochotná s vami tráviť poobedia fotením vašich outfitov a počúvať ťukanie do klávesnice! Poprajte, prosím, Janke pevné nervy!

English :  And as the last picture I have here for you such a small "needlist" for blogger. Every of us will certainly need some camera, it is clear. Something for writting as some laptop which I mentioned up there, or some good mobile phone with androind and application for blogger. I am going to wish this Samsung Galaxy b5512 for Christmas, which is dual sim and has a qwerty keyboard which I really want to have on my phone. Yes, I settled in! And yes, it is touch phone which I really do not like, but it is the best chioce for this time. Otherwise, I also need some good equipment for my camera, as a camera stand, a remote control for the camera, some external flash, and some lens. I want to buy this one for interier shooting, it always be needed. Then some cozmetics and a good mirror! And also a really big suitcase! If not the entire set... And in the end a good friend or roomate, who will be willing to spend the afternoons with you and shooting your outfits and also listening tapping to the keyboard! Please, wish Janka a fixed nerves!


     Dúfam, že sa vám článok páčil. Ak by ste mali otázky, stačí sa opýtať v komentári, alebo mi napísať na ask.fm, či mail!

English : I hope that you like the article. If you have any queastions, you can ask me in comment, or write me on my ask.fm, or send me an email!


 Kejmy.
 Pictures by : Kejmy..

You Might Also Like

28 Comments

  1. mám veľmi podobný needlist, ten prvý :D tiež sa onedlho sťahujem ďaaaaleko na internát a ja si ešte kupujem panvicu a hriankovač :D bez by boli raňajky často kruté. Každopádne obľúbený hrnček vezmem len jeden, druhý nechám pekne doma, aby na mňa čakal O:)

    ReplyDelete
  2. skvělý needlist, to si vylepím na nástěnku až budu balit abych na nic nezapomněla :DD

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Pretty cool.
    http://tifi11@blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Já ti to závidím, hned bych se stěhovala :D moc dobrý nápad na článek, ráda jsem si to přečetla :)

    ReplyDelete
  5. Drzim ti na skole palce:)) snad vsetko co este nemas zozenies:)

    ReplyDelete
  6. to je skvelý článok! :)

    ReplyDelete
  7. Děkuju za úžasný komentář ♥ Jinak zajímavý list:D Hlavně ten věšák se hodí vždycky:D

    ReplyDelete
  8. thanks so much for your lovely words! i'm really happy you like my blog (:

    ReplyDelete
  9. Awesome lists! Looks like you'll be all set for university living, good luck with it all! ♥

    ReplyDelete
  10. great items !!
    http://inyasuniverse.blogspot.be/

    ReplyDelete
  11. Dúfam, že si to v škole a hlavne na internáte užiješ :) a budem sa tešiť na všetky príspevky z vysokej :) XOXO -N
    http://believeforever-n.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. Úžasné needlisty, je to fakt skvělý nápad:)
    www.enarastyle.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. so interesting post,
    Hallo from Italy

    Nicky
    www.mywishstyle.com

    ReplyDelete
  14. 4 kefky? Existuje na to nejaký všeobecne známy dôvod, ktorý mi akosi.. unikol? Lebo ja zatiaľ nemám ani jednu! :D
    A vďak za tento článok, potešil a inšpiroval a zistila som, že máme rovnaké telefónne túžby :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D. hm, treba mať dôvod? :D.
      ale nie, tak kefka sa vždy zíde, nikdy nevieš kde skončíš... ako skončíš... s kým? :D.
      no ale nie, jednu Curaprox bielu s dúhovými štetinkami (limitovaná edícia) som dostala na meniny... A včera bol ocko na nákup a volal mi, že majú akciu na trojbalenie, no nekúp to. Takže áno, mám 4 a mám zásobu asi na celý rok :D.

      Delete
  15. Haha, ta vývrtka, myslíš na všechno, alespoň se vám pak nestane jako nám, že na intru bude přes dvěstě ochlastů a ani jedna vývrtka (díky bohu za lidi, co umí otevřít flašku klíčem nebo hřebíkem) :D Jinak moc pěkně udělaný needlist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, poviem ti, že ja som už otvárala víno lyžicou, kefou na vlasy, zubnou kefkou a mascarou :D.

      Delete
  16. uplne super :)
    http://i-believe-my-dream.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  17. Skvelý článok, krásne spravené needlisty. Nech sa ti na škole darí a hlavne na nič nezabudni pri balení :)

    ReplyDelete
  18. Skvělý článek, nedokázala jsem si moc představit, jak přesně se toho chopíš, ale sepsala jsi to skvěle :)

    ReplyDelete
  19. jee, to je super článek, vážně! :)
    v jakém městě budeš studovat, smím-li se ptát? :)

    ReplyDelete
  20. Uplne super :)
    http://styl-in-my-live.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  21. Tento needlist se mi moc líbí, je přehledný, líbí se mi i to, jak jsi udělala ty obrázky :))
    Já že mám krásný úsměv? :DD Ale, jdi ty! Ano, ten svetr je úžasný, já ho úplně zbožňuju, musím si ho jít koupit, ale hádám, že s mým štěstím už tam nebude :(((

    ReplyDelete
  22. na jeden must-have si zabudla :D kondómy

    ReplyDelete
  23. tá spolubývajúca je naozaj to najhlavnejšie :)
    plus deku, keď je zima a nechceš sa baliť iba do periny, ja som okrem toho Tvojho všetkého potrebovala aj otvárač na konzervy- chcela som robiť tuniakový šalát a nevedela som otvoriť konzervu :D

    ReplyDelete
  24. budúce leto takéto veci budem riešiť aj ja :(
    inak tá rýchlovarná kanvica je nádherná! tuším podobná bola v magnete ako extra darček alebo niečo také :) ale nevýhoda je, že strašne pomaly sa v nej zohrieva voda. a môže sa rozbiť :D

    ReplyDelete