fall 2013 campaign of dkny.

     Som doma. Poviem vám, že ste mi naozaj a úprimne chýbali! Dnes som ešte stihla ísť s mamkou do mesta na obed a obehnúť sekáč... Mám veľa nových vecí, keďže sme s Tinkou boli včera ešte v nákupnom centre...
     Inak mám tu pre vás krásnu novú kolekciu od značky DKNY s Carou Delevingne, ktorá je nielen úžasná sama o sebe, ale veľmi jej to pristane aj na týchto fotkách! Kolekcia je úžasná! Jemné vzory, tmavé farby, no nekúp to!
     PS. : GIVEAWAY!

English : I am home. I want to say that I really miss you guys! I was also with my mum at lunch in the city center and also we went to second hand, too today... I have a lot of new things, although me & Tinka went to shopping center yesterday...
     Otherwise, I have here for you a new collection from DKNY brand with Cara Delevingne who is not just perfect on her own way but she is also really beautiful in those photos! The collection is amaizing! Simply patterns, dark colors, so why not to buy it?!
     PS. : GIVEAWAY!

Kejmy.

You Might Also Like

13 Comments

  1. vážně jí to tam sluší :)

    ReplyDelete
  2. Ona je neskutečně krásná! :)

    ReplyDelete
  3. Moc se mi to líbí! ((:

    ReplyDelete
  4. Vypadat jak ona tak jásám nejvíc na světě. :(:D

    ReplyDelete
  5. Caru jsem nějak nemusela, přesněji řečeno, byla mi ukradená :D Ale teď ji nějak začínám mít ráda ;) uhuu :D
    a ta kolekce.. not my style, ale celkem pěkná :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja som sa do nej zamilovala hneď! no, jednoducho, bola to láska na prvý pohľad...
      hlavne, keď človek zaspí v autobuse a keď sa zobudí po pár hodinách v Prahe, prve čo uvidí, je obrovský 'bilbórd' práve s ňou :D.

      Delete
  6. tahle modelka je teď úúplně všude!

    ReplyDelete
  7. Asi najznámejšie modelka momentálne:) je zaujímavá :)

    http://coctailidea.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. Ona je dokonalosť,. tak by som chcela vyzerať (chcieť je pekná vlastnosť) a v tých čiernych šatách je okúzľujúca. a konkrétne dala by som sa prehovoriť na ten posledný sveterčičotoje s tými modrými rukávmi. ten je thebest.

    ReplyDelete