Being perfect without buying a Barbie.

Keď si prezerám všetky tie úspešné blogy, rozmýšľam nad tým "keby som mala na to peniaze...". Áno, aj ja mám značkové oblečenie, no väčšina je zo secondhandu. Teda, takmer celá moja skriňa. No aj tak, je väčší zážitok hrabať sa v niečom, čo tam na druhý deň nie je, ale objaviť niečo, čo nikto z okolia to pravdepodobne ani mať nebude... ♥.

English : When I am looking at those successful blogs I am thinking about "if I had money to buy it...". Yes, I also brand clothes, but almost all is from secondhand. Well, nearly my whole wordrobe. But I think that it is bigger experience is raking in something which will be not there next day or find something which people around you probably will no have it... ♥.

Kejmy.
Pictures by : Kejmy.

You Might Also Like

7 Comments

  1. pre moje oko dokonale kombinuješ veci :)

    ReplyDelete
  2. je to pastva pro oči..a naprosto souhlasím..vždycky sleduju ty blogy a vidím stále nové kusy oblečení, které si bloggerky kupují..každý týden dělají hauly a já si koupím něco 2x do měsíce ze secondhandu a jásám z toho, ale potom nosim skoro pořád to samé!..ale AŽ budu bohatá, vššššeeeeechno si to vynahradím!

    ReplyDelete
  3. pre mňa je kopa bloggeriek priam plýtvačom peňazí.Nemôžu to vynosiť... Nehovorím,že to nie je krásne, ale z prepočtu ich potenciálnych účtov sa mi točí hlava.

    ...a to som shopaholička ! :D

    milujem sekáče. Jediná vada na nich je to, že na skriňu pôsobia podobne, ako zbytočne aktívny život módneho bloggera - je z nich preplnená skriňa kopou vecí, čo mal človek na sebe len pár krát. :D

    ReplyDelete
  4. ty šatičky a šedý kabátek, jajaj!

    ReplyDelete
  5. pekne outfity :))
    udelej si chvilku a pojd na giveaway :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/10/giveaway-iv.html

    ReplyDelete
  6. ja som úplný sekáčový maniak :D niektoré veci som na sebe nemala ani RAZ :D

    ReplyDelete