What he really thought?

     Už ste zažili ten pocit, keď ste nakupovali v obchodnom dome, práve ste odchádzali od regálu s vložkami... V rukách asi 3 balíčky *Always©* a zrazu sa pred vami zjaví chlapec, po akom už dlho snívate? No, takéhoto symaťáka som dnes stretla...
     Ale čo už, hlavne že mám zásobu vložiek, aby sa mi náhodou nestalo niečo horšie. A keďže si užívam prázdniny, mám kreatívnu náladu a cez víkend oslavy, mám sa konečne dobre ♥.
      Inak moja kabelka je čoraz plnšia a plnšia.

English : Have you ever experienced the feeling, when you were shopping in the shopping center, you just left from shelfs with sanitary towels... You were holding about 3 packets of *Always©* in your hands and suddenly appears in front of you a boy, after who you have long dreamed? Well, I met this nice one today...
     But what ever, mainly is that I have stock of the sanitary towels for that it will not happen to me something worse. And I enjoy my hollidays, I have a creative mood and we got a partie this weekend, finally I am feeling good ♥.
     Otherwise, my handbag is getting fuller and fuller.


Kejmy.
Photos by : Kejmy.

You Might Also Like

7 Comments

  1. Je ten tvoj mobil dobrý? :DDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako sa to vezme :D. Občas vie teda dobre štrajkovať, ale keď chceš mobil len na to, na čo slúži, tak je super ;).

      Delete
  2. Hah, mně se stalo něco podobné, ale s tampónama. Baba prodavačka mi nedala tašku..takže jsem šla po ulici, v jedné ruce tampóny a v druhé ruce džus. No důchodci čučeli, jak kdyby nikdy neviděli tampóny..
    A ten obal je perfiš.

    ReplyDelete
  3. :D:D:D ja tak nerada nakupujem vložky, pretože vždy sa objaví nejaky sympoš a je to trapas s vložkami v rukach :D
    a ten diar mam aj ja ;)

    ReplyDelete
  4. vypadá to skvěle:)
    a s těma vložkama. já jsem ráda, že mi je kupuje mamka a že se mi teda ještě žádnej trapas nestal:D

    ReplyDelete