london, we love you.


     Napísala by som všetky dôvody radosti z toho, že moje video sa dá konečne zdielať, ale nie. Radšej porozprávam niečo z Londýna. Vrátiť sa späť domov bolo naozaj ťažké. Aj keď som v tom inom svete strávila len pár dní, bolo to neuveriteľné. Porovnať život, ktorý žijem a štýl života tam... Nejde to. Takže písať, že bolo super? Bolo. Skôr vám dám radu - Ak chcete v živote niečo dosiahnuť, Slovensko nie je krajina pre vás. 

ENGLISH : I would write here each reasons of my pleasure from that I can finally share my video, but no. I will reather tell you something from London. Returning back to home was really hard. Althought that I was in that other world only a few days, it was incredible. Compare a life which I live and style of life there... It does not work. So write about how great was it? It was. Rather I will give you an advice - If you want to achieve something, Slovakia is not a country for you.


 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

5 Comments

  1. súhlas akože som Curly! :)

    ReplyDelete
  2. úplne súhlasím :) síce naša krajina je krásna, úžasná, jedinečná, ale skutočne, ak chceme žiť svoj vysnívaný život, tak možno naozaj malá a obmedzená ...

    ReplyDelete
  3. Mám taky jednu radu, nebo spíš doplnění té tvojí - jestli chcete v životě něčeho dosáhnout, Česko není krajina pro vás. ;.)
    Londýn je pro mě jedno z nejzvláštnějších a nejkrásnějších měst.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Súhlasím, ale stále je to lepšie, ako Slovensko ;).

      Delete
  4. Joj, zaspomínala som si...,a keďže som tam chvíľu žila musím s tebou súhlasiť!
    Myslím si, že každý mladý človek by mal žiť istý čas v cudzine, aby sa mu rozšírili obzory a vedel si vybrať čo vlastne od živote chce. Ja som sa síce vrátila na Slovensko ale časť môjho "ja" tam zostalo...
    Vydarené video!

    ReplyDelete