This day was shopping day [8].

    Boľavé nohy, hlava na lavici, hlučný budík, nesolený obed, zlomené ceruzky... Áno, opäť mi začala škola a s ňou všetky aktivity. Prišla som domov niečo pred 19:oo, ľahla si do postele a zaspala som... 
     A taký je život študentky na gymnáziu. Inak našla som si chvíľku v tomto dni a zašla som s Ajkou do nášho Boutique a skúsila si veľa krásnych vecí... Ale moja peňaženka zíva prázdnotou, tak som si kúpila len tieto krásne šaty.
    Inak u nás v Prešove nie sú žiadne super obchody. Človek tu môže nakúpiť poriadne len v Orsay, New Yorkery, Gate, House, Deichmane a Takko Fashion za celkom rozumné ceny. Nie je tu žiaden super obchod ako Primark, H&M, Zara, New Look či Next. Ja nakupujem v second hande, kde tieto značky nájdete za super ceny ♥.

English : Sore feet, head on the desk, loud alarm clock, a salt-free lunch, a broken pencil... Yes, my school strated again and every of my activites with it. I went home just before 7:ooPM, I laid down in my bed and I fell asleep...
     And such is life of student at the grammar school. Otherwise I found a moment in this busy day and I went to our Boutique with  Ajka and I tried to a lot of beautiful clothes... But I have a few minor in my wallet, so I bought only this cute dress ♥.


♥ dark blue dress - ONLY

Kejmy.
Photos by : Kejmy.

You Might Also Like

5 Comments

  1. mila Kejmy, v KE je to rovnako, lebo niekedy mam pocit ze ani HM nie je ta najkvalitnejsia volba. a vzdy hovorim, ze vdakabohu za sekace :)

    ReplyDelete
  2. tiež som mala dnes podobnú chvíľu :D

    ReplyDelete
  3. sekáče sú super :)hlavne kvôli tým cenám a zároveň nemusíš sa stretnúť s nejakou inou osobou, ktorá by mala oblečené to isté i keď stať sa to môže :)

    ReplyDelete
  4. Ja tiež akupujem v sekáči :) (ten na Levočskej je naj!) :)

    ReplyDelete
  5. Pekný blog, banner najviac <3 ;) a krásne šaty!

    ReplyDelete