Forever 21 - Heritage 1981 [Fall Photoshoot].

     Vraciame sa v čase? V módnom svete určite áno. Značlka *Forever 21* nám doniesla modernú kolekciu inšpirovanú rokom 1981. Farby ladené do jesenných tónov, strihy dnešné aj zastaralé. Tieto skvosty sú výsledkom tohtoročnej jesene ♥.

English : We return in time? In the fashion world definitely yes. The brand *Forever 21* brought to us the modern collection inspirated by year 1981. Colors decorated in autumns tones, cuts of today and the past. Those "gems" are the result of this fall ♥.

Kejmy.

You Might Also Like

9 Comments

  1. zas sa môžem hnevať,že nedoručujú na slovensko :/

    ReplyDelete
  2. děkuji za milý komentář. máš pravdu. mě to původně ani nenapadlo že by to mohlo být placené, ale když to tak napsala Mia tak jsem o tom přemýšlela a jako nevadilo by mi to :D ale .. já jsem to přijala hlavně pro radost, placené by to asi mělo být, co si budeme povídat psát si pro radost můžu na blog, ale ... nejsem taková abych něco odmítla, protože to dělám jen tak.. protože mě to baví :)

    ReplyDelete
  3. urcite bude, teraz som si objednala dalsiu knihu skor filozoficku cize ak bude dobra odporucam aj tuto :) inak FBovo zdielam tvoj blog :) a este...aha, ano...kraasne fotky :)

    ReplyDelete
  4. This photo shoot is amazing. The girls look beautiful and I love all of the clothes.

    ReplyDelete
  5. tento ich styl sa mi paci :)

    ReplyDelete
  6. tak toto je parádička!!páči sa mi to a veľmi:P

    ReplyDelete
  7. no ja som za...veci vyzeraju uzasne...

    ReplyDelete
  8. Ahoj, fakt nádherný blog. A tá kolekcia je vydarená :)

    ReplyDelete