She is at home! ♥.

     Ona je doma! Ona je konečne doma! Ajka je späť! To nežné a krehké žieňa zdolávajúce celý svet. Ten krehký lúč svetla na konci tunela, ten schladný vánok chladu v teplom počasí.... Ok, nebudem ďalej básniť, ale je konečne doma! ♥ A mne sa skončili dni vysedávania!
     Prepáčte, moja mamka ide v pondelok na operáciu, takže sa jej snažím byť oporou. A práve som dostala ponuku spraviť design pre Jitku s blogom : http://jitasekfashion.blogspot.com/. Takže s výsledkom sa vám pochválim... Ale priznávam, aj http://curly-news.blogspot.com/ bude mať svoj nový design!
     Inak tieto dni len tak leňoším. Dnes som bola na kúpalisku na Sigorde, včera s našimi na nákupy. Dostala som ďalšie náušnice a nádherné retro dosky na papiere! Niekedy sa s nimi odfotím ♥.
     PS. : GIVEAWAY stále platí! ♥.

English : She is at home! She is finally home! Ajka is back! That soft and fragile girl who can travel the world. She is back and I am so happy because days of my sitting at home! ♥.
     I am sorry, my mum is going to the operation so I try to be the mainstay. And I just got an offer to do new design for Jitka and her blog : http://jitasekfashion.blogspot.com/. So I will commend to you with the result... But I admit, http://curly-news.blogspot.com/ will have a new dwsign, too!
     Today I was at the swimming pool Sigord, yesterday I went shopping with my parents. I got other earrings and beautiful retro plate on paper! Sometimes I will take a photo with it. ♥.

Kejmy.

You Might Also Like

4 Comments