humno, hula hoop & dancing in the rain.


     Takže. Všetko sa to začalo tým, že sme sa s Ajkou niekedy dávnejšie rozhodli ísť na festival. Všetko sme si vybavili, spokojne naskočili na vlak a doviezli sa do Popradu. Prešli sme veľa schodov a prešli hodný kus cesty, keď sa to všetko konečne stalo skutočnosťou. Do Aquacity sme došli bez plaviek, ľahli si na prvé poriadne miesto a čakali asi 4 hodiny, kým sa začne poriadna muzika. Rad na langoše bol taký dlhý ako 45 minút čakania, opitých ľudí som nevedela zrátať na prstoch a tých s plavkami v takej zime už vôbec. No aj tak to všetko stálo za to! Moje prvé jemnejšie pogovanie na Horkýže Slíže dopadlo bez ujmi na zdravý, dostali sme milión vecí zdarma (tričko, sim karty, lietajúci tanier) od FUN FÓN, kľúčenku od SONY ERICSON a nakoniec aj to zelené tričko DOHODA, ktoré som si vybojovala (ospravedlňujem sa ti dievča týmto). Jednoducho, všetko toto šialenstvo sme zakončili 'Komplikovanou' od POLEMIC, vlažnou sprchou a teplou posteľou o pol jednej ráno. Domov sme sa dostali opäť vlakom a obedovali sme doma.

ENGLISH : So, it everything starts when me and Ajka wanted to go to our firts festival. All were equipped for the journey, so we happily "jumped" on the train and traveled to the Poprad. W came to the Aquacity without swimsuit, we laid down at the firts place and waited for about 4 hours until started our music. Crowd on "langosh" (some kind of food)wassolongas 45 minutes waiting, I could not count drunk people on my fingers and neither those with a swimsuit in cold weather. But anyway it all worth it! We got many things free (SIM card, pendant...) - t-shirt with FUN FÓN and t-shirt with DOHODA = name of festival. Simply, all this madness, we ended with song 'Complicated' by POLEMIC band, with tepid shower and "warm" bed at half past one in the morning. We came home back by train and already we had lunch at home.

 
ON THE PHOTOS : PEOPLE, AJKA, & KEJMY.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

9 Comments

  1. jéééé niekto sa mal super :) muselo to tam mať riadne grády :D

    ReplyDelete
  2. ten festival ti závidím :) a momentálne aj simky od Fun Fónu, lebo ja musím po naše skočiť zajtra do Orangeu :D

    ReplyDelete
  3. tak to musela byť super akcia určite...isto ste si užili :) aa tie šatky su super aj ja chcem taku, kde sa dá niečo take zohnať?

    ReplyDelete
  4. ja som vás tam videla. :))

    ReplyDelete
  5. Heey Kemjy! Loving the candid concert pics! Very intimate. Thanks for the compliments on my pictures. Following you now! Follow me??
    thx Love!

    ReplyDelete
  6. ďakujem za komentár,veľmi si ma potešila :*

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaw ta prvá fotka je úplne skveláááá :)
    http://mademoiselleiva.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Vypadá to perfektní akci! Festivalové fotky se mi moc líbí :)

    ReplyDelete